MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in girişimcilik üssü Soyer'in o mesajlarıyla kapılarını açtı!
Yerel Yönetimler
5 Şubat 2021 Cuma 13:07

İzmir'in girişimcilik üssü Soyer'in o mesajlarıyla kapılarını açtı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Girişimcilik Merkezi açılış töreninde, “Burası dünyayı daha iyi yönde değiştirmek için fikrileri olan fakat fikirlerini hayata geçiremeyen gençler için açılmış bir meydandır. Gençlerimizin düşüncelerinin ete kemiğe bürünmesinin önündeki engellerden birini daha kaldırıyoruz. İzmir için çizdiğimiz ufka bir adım daha yaklaşıyoruz” dedi.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Girişimcilik Merkezi açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer projenin detaylarına ilişkin bilgiler verirken kent açısından önemine dair de açıklamalar yaptı.

Belediye Başkanı Soyer, “İzmir’in 4 buçuk milyonluk nüfusu içinde binlerce girişimci ruh, milyonlarca proje ve insanların geleceğine yön verecek sayısız fikir olduğunu biliyorum. Gençlerimizin katacağı değeri biliyorum. Dünyamıza yön verirken sadece atanmış ve seçilmiş kişilerin politikalarına değil toplumun kılcaldaki düşüncelere ihtiyacımız var” dedi.

İLK YIL TEMASINI TARIM OLARAK BELİRLEDİK
Başkan Soyer, “Burası dünyayı daha iyi yönde değiştirmek için fikrileri olan fakat fikirlerini hayata geçiremeyen gençler için açılmış bir meydandır. Gençlerimizin düşüncelerinin ete kemiğe bürünmesinin önündeki engellerden birini daha kaldırıyoruz. İzmir için çizdiğimiz ufka bir adım daha yaklaşıyoruz. İzmir’de girişimcilik için farkındalığın arttırılmasını önemsiyoruz. Bu girişimcilik merkezimiz İzmir’in daha iyi dönüşümünü hızlandıracak. İzmir’in ihtiyaçlarını dikkate alarak her yıl farklı alanlarda projeler belirleyeceğiz. İlk yıl temasını tarım olarak belirledik. Tarımsal girişim projelere ev sahipliği yapacağız” açıklamasında bulundu.  

BİZ YELKENLERİMİZİ YENİ RÜZGARLARI İÇİNE ALACAK ŞEKİLDE AÇTIK
Soyer, “Merkezimiz yenilikçi çözümler üretecek. Bu merkez ‘başka bir tarım mümkün’ vizyonuyla belirlediğimiz yöntemle refahın büyümesine ve üretimin artmasına katkı sağlayacak. Çevrimiçi eğitim programları gerçekleştirdik.  Geleceğin rüzgarı artık hantal ve büyük yatırımlardan değil girişimcilikten yana esiyor. Biz yelkenlerimizi yeni rüzgarları içine alacak şekilde açtık. Yeni fikirlerin temelini atmak için Tarihi Havagazı Fabrikası’nı gençlik yerleşkesi olarak onların hizmetine sunduk. Alcancak Garı Meydan projesiyle birleştiğinde İzmir’in en ilham verici mahallesi ortaya çıkacak. Girişimcilik merkezimizin kentimiz, akademi, iş dünyası tarafından sahiplenilmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir