MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in iki başkanından İstanbul'da yoğun mesai
Politika
13 Haziran 2019 Perşembe 16:53

İzmir'in iki başkanından İstanbul'da yoğun mesai

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 23 Haziran’da gerçekleşecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde partilerinin adayına destek için İstanbul’da yoğun mesai yapıyor.

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - Türkiye Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) kararı sonrası 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine kilitlenirken İstanbul seçim öncesi, Millet İttifakının Adayı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Ekrem İmamoğlu ve Cumhur İttifakı’nın Adayı AK Parti’li Binali Yıldırım’a çevre illerden de destekler sürüyor.

Geçtiğimiz gün CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli partilerinin adaylarına seçim çalışmalarında destek olmak için İstanbul’a gitmişti. İki başkan da partilerinin adayına oy istemek için kentte sahaya indi. Başkanlar, İstanbul çalışmaları ile ilgili sosyal medya hesaplarında paylaşımda bulundu.

YÜCEL’DEN İSTANBUL MESAJI
CHP’li Yücel, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Rumeli kanaat önderleri ile gerçekleştirdiği toplantıya katıldıktan sonra Bayrampaşa ve Bağcılar ilçelerinde alan çalışması yaptı. Yücel, İstanbul programı ile yaptığı paylaşımda, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için alanlardayız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Rumeli kanaat önderleriyle gerçekleştirdiği toplantıya katıldıktan sonra Bayrampaşa ve Bağcılar ilçelerinde çalışmalara katıldık. Barış için, kardeşlik için, insanca yaşam için Ekrem İmamoğlu’nu yeniden başkan yapacağız” ifadelerini kullandı.

SÜREKLİ, İTTİFAK ORTAĞI İLE BULUŞTU
AK Parti’li Sürekli ise kentteki alan çalışmalarının ardından ittifak ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) MKYK Üyeleri ile bir araya geldi. Sürekli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, “Bugünkü İstanbul Programlarımızın ardından, Milliyetçi Hareket Partisi MKYK Üyeleri ve İzmir Ekibimizle çalışmalarımızı değerlendirmek üzere bir araya geldik” notunu düştü.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir