MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in musluk suyu içilebilir mi?
Güncel
30 Ağustos 2024 Cuma 23:55

İzmir'in musluk suyu içilebilir mi?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın açılışının ardından stantları gezdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün standını ziyaret eden Özel musluktan akan suyu içti. İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan da “Sağlık Bakanlığı verilerine göre İzmir’de çeşme suyu yüzde 99 oranında içilebiliyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın açılışının ardından stantları gezdi.

“Bakanlık verilerine göre yüzde 99 oranında içilebiliyor”
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün standını ziyaret eden Özel musluktan akan suyu içti. İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan da “Sağlık Bakanlığı verilerine göre İzmir’de çeşme suyu yüzde 99 oranında içilebiliyor. Birçok noktadan örnek alıp, inceliyorlar. Kendi sitelerinden de sonuçları yayımlıyorlar” dedi. CHP Genel Başkanı Özel ile Başkan Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara süt dağıttığı önemli proje olan Süt Kuzusu standında da bir bardak süt içti. Özel, sütü çok beğendiğini söyledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir