MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in o ilçesi kumpas mağduru Boji'ye talip!
Güncel
23 Kasım 2021 Salı 14:16

İzmir'in o ilçesi kumpas mağduru Boji'ye talip!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistem hattında yaptığı yolculuklar ve sevecenliğiyle dikkat çeken dünyaca ünlü köpeği Boji'ye yönelik geçtiğimiz günlerde yaşanan 'pis kumpas'ın ardından güvenli yer arayışı gündeme geldi. İzmir'in Selçuk ilçesindeki Matematik Köyü başvuru yaparken, ilçenin Belediye Başkanı Sengel de destek mesajı gönderdi.
GERÇEKİZMİR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistem hattın yaptığı yolculuklar ve sevecenliğiyle dünyaca ünlü köpeği Boji için geçtiğimiz günlerde yaşanan 'pis kumpas'ın ardından güvenli yer arayışı gündeme geldi. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun yaptığı açıklamada, “Bunca spekülasyondan sonra başına bir şey gelmesinden korkuyoruz. O nedenle Boji’yi geniş arazisi olan hali vakti yerinde bir eve vermek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Bu açıklamanın ardından İzmir'in Selçuk ilçesi Boji'ye aile olmaya talip oldu. 

MATEMATİK KÖYÜ BAŞVURDU, BAŞKAN'DAN DA DESTEK GELDİ 
Ali Nesin tarafından Selçuk'un gözde beldesi Şirince’de kurulu eğitim ve araştırma kurumu Matematik Köyü, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla “Boji'yi köye almak için İBB’ye başvurduk. Metromuz yok ama sırtımızda taşırız” açıklamasında bulundu. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de bu başvuruya destek çıkarak paylaşımın altına "Şirince’mizin havası Boji’ye iyi gelecektir" mesajını paylaştı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir