MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in o planları meclis gündeminde: Gültepe'nin ardından Beştepeler!
Yerel Yönetimler
18 Haziran 2021 Cuma 17:09

İzmir'in o planları meclis gündeminde: Gültepe'nin ardından Beştepeler!

Geçtiğimiz aylarda Gültepe planlarının onaylanması sonrasında Konak için önemli bir gelişme daha yaşandı. Konak Belediyesi'nin meclisinde alınan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderilen Beştepeler Bölgesi nazım imar planları meclis gündeminde yer buldu. 14 Mahalleyi kapsayan planlar oturumda oylanacak.

Mehmet İŞLER /GERÇEKİZMİR - Narlıdere Belediye Başkanlığı görevini 4 dönem yürüttüken sonra Konak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan ve kentsel dönüşüm projelerini çalışmalarının merkezine alan Abdül Batur, Gültepe'nin ardından bir kez daha düğmeye bastı.

Konak'ta geçmiş yıllarda uzun süreler boyu plan hazırlıkları devam ederken 14 mahalleyi kapsayan nazım imar planı ilçe belediyesinin ardından Büyükşehir Belediyesi'ne gönderildi.

?Beştepeler Bölgesi 1/5000'lik Nazım İmar Planı, Büyükşehir meclisi gündeminde kendine yer buldu.
İşte o önerge:  Konak ilçe sınırları içinde Dayıemir, Dolaplıkuyu, İmariye, Selçuk, Aziziye, Tınaztepe, Duatepe, Kocatepe, Çimentepe, 1. Kadriye, 2. Kadriye, Hasan Özdemir, 19 Mayıs ve Zafertepe, Mahallelerini kapsayan Beştepeler Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı önerisi. (İmar ve Şehircilik Dai.Bşk.E.224052)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir