MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in yeni başkanı Soyer'den İstanbul ve Ankara mesajı!
Politika
6 Nisan 2019 Cumartesi 15:50

İzmir'in yeni başkanı Soyer'den İstanbul ve Ankara mesajı!

31 Mart’ta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen, pazartesi günü de mazbatasını alması beklenen Soyer, YSK'ya yapılan itirazlar nedeniyle sonucu resmileşmeyen İstanbul ve Ankara özelinde sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. Soyer, düşünür Herakleitos’un sözleri üzerinden ‘değişim’ mesajı verdi.

GERÇEKİZMİR - 31 Mart yerel seçimi geride kalırken, İzmir’de Millet İttifakı’nın Adayı olarak ipi göğüsleyen CHP’li Tunç Soyer, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Soyer, AK Parti’nin itirazı sonrası geçersiz oyların sayımı yapılması nedeniyle sonucu resmileşmeyen ve belirsizlik devam eden  İstanbul ile Ankara’ya yönelik mesaj verdi.

Pazartesi günü mazbatasını alması beklenen Soyer, “Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Selçuk Efes’te yaşamış İzmirli düşünür Herakleitos böyle der. Dünyanın neresinde olursa olsun, İstanbul’da, Ankara’da… Demokrasi bir değişim gerektiğini işaret ediyorsa, bunun önünde durmamak gerek” ifadelerini kullandı.

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul’da CHP’li Ekrem İmamoğlu, Ankara’da da CHP’li Mansur Yavaş sandıktan önde çıkmıştı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir