MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in yüksek kesimleri beyaza büründü!
Güncel
9 Şubat 2022 Çarşamba 12:00

İzmir'in yüksek kesimleri beyaza büründü!

İzmir'in yüksek kesimleri, kar yağışıyla beyaza bürünürken, ulaşımda aksama oldu. Bazı sürücülerin, araçlarını yol kenarına park ettiği görüldü. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri, İzmir- Manisa bağlantısını sağlayan Sabuncubeli Geçidi'nde önlem aldı.

Kentin yüksek kesimlerinde dün yağmur etkili olurken, gece saatlerinde ise hava sıcaklığının daha da düşmesiyle kar yağışı başladı.

Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle Bornova ilçesi Beşyol Mahallesi'ne giden yol kapandı. Çalışma başlatan belediye ekipleri, iş makinesiyle yolu yeniden ulaşıma açtı.



Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri de İzmir ile Manisa arasında bağlantı sağlayan Sabuncubeli Geçidi'nde önlemler aldı. Gece saatlerinden bu yana yolda küreme ve tuzlama çalışmaları yapılırken, sabah saatlerinde ise trafikte aksama oldu. Bazı sürücülerin araçlarını yol kenarına park ettiği görüldü. 



BELEDİYELERDEN KAR ALARMI! 
Eğridere, Çamiçi, Kayadibi, Karaçam, Sarnıç, Kurudere, Beşyol, Yaka ve Çiçekli mahalleleri olmak üzere ilçenin yüksek kesimlerinde geç saatlerde başlayan kar yağışı nedeniyle Bornova Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece boyu çalıştı. Gündüz de devam eden çalışmalarla kapanan yollar açılırken araçların kayma riskine karşı tuz serim çalışması yapıldı.



İDUĞ: HAZIRLIKLIYIZ! 
Böylesi durumlara karşı her zaman hazır olduklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Yağışla beraber ekiplerimiz de çalışmalara başladı. Vatandaşlarımızın olumsuz bir durumla karşılaşmaması ve ulaşımda aksamalar yaşanmaması için Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. (Haber servisi, DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir