MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir listesinde arka sıralara yazılan eski başkan çekilecek mi?
Politika
21 Mayıs 2018 Pazartesi 08:42

İzmir listesinde arka sıralara yazılan eski başkan çekilecek mi?

CHP İzmir listesinde kendisine 2. Bölge 9'uncu sıradan yer bulan İl Eski Başkanı Engin’e bir çok partili 'çekil' baskısı yaptı... Engin’den konuyla ilgili çarpıcı çıkış geldi.

GERÇEKİZMİR - CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listeleri belli oldu. 

Listelerin bugün Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim edilmesi beklenirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na son bir rötuş yetkisi de verildi. 

CHP'de İzmir aday listesinde dikkat çekici noktalardan biri İl Eski Başkanı Ali Engin’in sırası oldu.

3 yıl il başkanlığı yapan, 2015’teki önseçimden çıkmayı başaran ancak 1 sırayla vekilliği kaçıran Engin’in üst sıralardan listeye yazılması beklenirken 2. Bölge 9. Sırada yer alması şaşırttı.



Bir çok partilinin arayıp “Hakkın yendi, adaylıktan çekil” temennisinde bulunduğu Engin, Gerçekizmir aracılığıyla önemli açıklamalar yaptı. 

Engin, “Listeler basına yansıdıktan sonra parti içi ve dışından bir çok kişi beni 'çekil' diye aradı... Partiyi zor durumda bırakacak hiçbir şey yapmam. Aklımdan bile geçmiyor. Partiden hiç ayrılmadım, hiç küsmedim. Partimde il başkanlığı görevi yaptım. 24 Haziran’daki seçim için aday olarak aslanlar gibi partiye çalışacağım. Diğer arkadaşların seçilmesi için gayret edeceğim ” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Gercekci
 21 Mayıs 2018 Pazartesi 11:12
Hic inandirici degil ama.haksızlık yapılmış dogru.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir