MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir sallandı: Korkutan deprem!
Güncel
21 Ekim 2023 Cumartesi 00:08

İzmir sallandı: Korkutan deprem!

İzmir’de Buca merkezli deprem meydana geldi. Depremin şiddeti AFAD tarafından 3.9 olarak açıklandı.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi verilerine göre; saat 23.53'te Buca ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin 9,23 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Buca'nın yanı sıra Bayraklı, Gaziemir, Karşıyaka, Konak ve Torbalı ilçelerinde de hissedildi. Deprem kısa süreli paniğe yol açarken, ilk belirlemelere göre herhangi olumsuzluk yaşanmadı. 

SOYER'DEN AÇIKLAMA

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından, ''Buca merkezli bir deprem yaşadık. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Muhtemel tüm olumsuzluklara karşı teyakkuz halindeyiz. Günün her saati 153 hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Hepimize çok geçmiş olsun.'' dedi. 

KILIÇ: KENTİMİZİN TAMAMINA YAKININDA HİSSEDİLDİ

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise depremin ardından, ''Buca merkezli meydana gelen #deprem kentimizin tamamına yakınında hissedildi. Hepimize geçmiş olsun. Hasarsız atlatmak tek temennimiz. İhtiyaç duyan vatandaşlarımız 0850 228 28 22 numaradan belediyemize ulaşabilir'' açıklamasını yaptı. (DHA-Haber Merkezi)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir