MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir siyaseti sandık başında: Kim/ne mesaj verdi?
Politika
31 Mart 2024 Pazar 11:07

İzmir siyaseti sandık başında: Kim/ne mesaj verdi?

İzmir siyaseti bu kez sandık başında mesai yaptı ve oyunu kullanan isimlerden önemli mesajlar geldi.

GERÇEKİZMİR - Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına giderken, İzmir’de de oy mesaisi tam gaz devam ediyor. 

İzmir siyaseti de bu kez sandık başında mesai yaptı ve oyunu kullanan isimlerden önemli mesajlar geldi. 

İL BAŞKANLARI/GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI/MİLLETVEKİLLERİ 



CHP PARTİ SÖZCÜSÜ VE İZMİR MİLLETVEKİLİ DENİZ YÜCEL 

Oyumuzu kullandık, vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. İzmirlilerin oylarını hizmetten, demokrasiden yana kullanacaklarına, İzmir duruşunu güçlü bir şekilde bir kez daha göstererek tüm ülkeye yeniden baharı getireceklerine inanıyorum.



CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE İZMİR MİLLETVEKİLİ MURAT BAKAN: 

Biz görevimizi yaptık oyumuzu kullandık. Tüm yurttaşlarımızı da İzmir'in geleceği, çocuklarımızın ve gençlerimizin gelecegi için oyunu kullanmaya davet ediyorum.



CHP İL BAŞKANI ŞENOL ASLANOĞLU: 
Vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Oyumu kullandım ve demokrasi şölenine katıldım. Tüm İzmirli hemşehrilerimi önce oylarını kullanmak, saat 17.00’den sonra da oylarına sahip çıkmak için sandığa davet ediyorum. Oyumuza ve İzmirimize sahip çıkalım.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ EDNAN ARSLAN: 

Değerli eşim ile oyumuzu kullandık. Tüm halkımızı oylarını kullanarak, bu demokrasi şölenine katılmaya, sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. Oy ver, yönetime katıl, geleceğine sahip çık. 1 Nisan Demokrasinin, özgürlüğün, eşitliğin kazandığı, İzmir'in ve Türkiye'nin kazandığı gün olacak.



CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ MAHİR POLAT: 

Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi'nde oyumuzu kullandık. Yerel seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyor; vatandaşlarımızı oy kullanmaya, demokrasiye katkı sunmaya davet ediyorum.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ TUNCAY ÖZKAN: 
Oyumuzu kullandık. Hayırlı olsun

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ALPAY ÖZALAN: Oyumuzu kullandık. Şehrimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ SEVDA ERDAN KILIÇ: 
Kentimizin geleceği için oyumu kullandım.. Bir oydan ne olur deme!! Sen de sandığa gel, İzmir kazansın. Türkiye kazansın.

AK PARTİ İL BAŞKANI BİLAL SAYGILI: 
Eşsiz İzmir’imizin güçlü geleceği için eşim Şahika Hanımefendi ile birlikte oyumuzu kullandık. Sandık kurulu görevlilerimize ve seçimlerde görev alan vatandaşlarımıza kolaylıklar diliyor, seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, Eşsiz İzmir’imize ve demokrasimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

İYİ PARTİ İZMİR İL BAŞKANI ÜLKÜ DOĞAN: Konak Murat Reis İlköğretim Okulunda oyumuzu kullandık. Seçimlerin ülkemize ve milletimize demokrasi getirmesini dilerim, İzmir için #Enİyisi olsun. 



AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI VE İZMİR MİLLETVEKİLİ EYYÜP KADİR İNAN: 

Heyecanlıyız. Kazananın İzmirli olmasını istiyoruz, İzmir'in kazanmasını arzu ediyoruz. İnşallah hemşehrilerimiz isabetli bir karar verecektir. Buna canı gönülden inanıyoruz. Türkiye'nin kutlu yolculuğuna, yerel seçim sonuçlarının, özellikle İzmir'imizin en güçlü katkıyı sunacağına inanıyoruz.

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ŞEBNEM BURSALI: 
İzmir Gerçek Belediyecilik ile tanışsın diye vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Hayırlı olsun. İzmir kazansın, Türkiye kazansın

BAŞKANLAR 



BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER: 

Vatandaşlık ve demokrasi görevimizi yerine getirerek oylarımızı kullandık. Bugün seçilecek tüm muhtarlara, belediye meclis üyelerine, belediye başkanlarına en iyi dileklerimle üstün başarılar diliyorum. Daima demokrasi!

- BAŞKAN SOYER'DEN DEMOKRASİ MESAJI... 

KONAK BELEDİYE BAŞKANI ABDÜL BATUR: Değerli eşim Ferah Batur ile birlikte vatandaşlık görevimizi yerine getirmek için oyumuzu kullandık. Ülkemizin çağdaş yarınları ve aydınlık bir gelecek için herkesi sandıklara davet ediyorum. Seçilecek olan Belediye Başkanlarına, Meclis Üyelerine, Muhtarlara yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU: Vatandaşlık görevimizi yerine getirerek, eşim Fügen Selvitopu'yla birlikte oyumuzu kullandık. Seçim sonuçlarının kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diler, seçilecek belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize ve muhtarlarımıza başarılar dilerim.

EFES SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL: Güzel yarınlar adına…

CHP GÜZELBAHÇE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA İNCE: Her seçimdeki gibi Yaka Mahallesi 59 No’lu sandıkta eşim Nilüfer, kızım Sinem ile birlikte oyumuzu kullandık. Güzelbahçe’mize İzmir’e ve ülkemize hak, hukuk,adalet dolu huzurlu ve mutlu seçim sonuçları dilerim.

MHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR: 2024 Mahalli İdareler Seçimi ülkemize ve şehrimize hayırlar getirsin.

ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UTKU GÜMRÜKÇÜ: Oyumuzu kullandık… Seçimlerin Çiğlimize ve ülkemize hayırlı olması dileğiyle

NARLIDERE BELEDİYE BAŞKANI ALİ ENGİN: Demokrasi ve vatandaşlık görevimizi yaptık, oyumuzu İlhan Onat İlkokulu'nda kullandık. Seçim sonuçlarının ülkemize, İzmir'imize ve Narlıdere'mize hayırlı olmasını temenni ediyor, bugün seçilecek tüm adaylara görevlerinde başarılar diliyorum.

BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI SERDAR SANDAL: Bayraklımızı geleceğe taşımak için değerli eşim ve oğlum ile birlikte vatandaşlık görevimizi yerine getirdik, oyumuzu kullandık. Tüm hemşehrilerimi en temel vatandaşlık görevlerini yerine getirmek ve güzel kentimize sahip çıkmak için sandığa davet ediyorum.




GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKANI HALİL ARDA: 

Yeşil Mahalle 1292 numaralı sandıkta oyumuzu kullandık.  Bu seçimin Gaziemirimize, İzmir’e ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

MENEMEN BELEDİYE BAŞKANI AYDIN PEHLİVAN: 
Hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde ilçemize en iyi hizmetleri yapabilmek, hep birlikte yeni başarı hikayeleri yazabilmek adına oyumuzu kullandık. Bugün sandık başına giden, demokrasi bayramına katılan, özgür iradesini sandığa yansıtan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 



SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL YETİŞKİN:
Ailemle birlikte vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oylarımızı kullandık. Seferihisar’ın geleceği için tüm hemşehrilerimden oylarını kullanmalarını ve sandıklara sahip çıkmalarını rica ediyorum. Demokrasi adına güzel bir gün olması dileklerimle…

ADAYLAR

CHP'NİN ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ONUR EMRAH YILDIZ: Eşim Gamze’yle birlikte; doğup büyüdüğüm Balatçık’ta, AOSB Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda oyumuzu kullandık. Yurttaşlık görevimizi yerine getirdik. Dostları, görevlilerimizi selamladık. Şimdi sıra sizde, söz halkta! Çiğli için, İzmir için, demokrasinin gereği olan seçim yapma hakkımızı mutlaka kullanalım. Diliyorum ki, güzel yarınlara birlikte erişelim…

AK PARTİ'NİN KARŞIYAKA ADAYI İSMAİL ÇİFTÇİOĞLU: 

Güzel bir pazar sabahında Karşıyaka’mızı, İzmir’i gelecek beş yılda yönetecek kadroları belirlemek üzere bugün sandık başındayız. Geride bıraktığımız  süreçte çok yoğun bir tempoyla çalıştık. Karşıyaka’mın her mahallesinde her sokağında vatandaşlarımızı dinledik, projelerimizi anlattık. Bugün de vatandaşlarımızla birlikte Karşıyaka’mızın gelecek beş yıllık kaderini oylarımızla belirliyoruz. Bugün kazananın Karşıyaka’mız ve Karşıyakalıların olmasını temenni ediyorum. Sandıklarda güzel bir hava var, demokrasimize yaraşır bir seçim olmasını diliyorum. Bu vesileyle sandık başlarında olmak üzere tüm görevli personelerimize kolaylıklar diliyorum. Bu demokrasi şöleninde yer alan muhtar adaylarımıza, belediye meclis üyesi adaylarımıza, belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum.

CHP'NİN ÇEŞME BELEDİYE BAŞKAN ADAYI LAL DENİZLİ: Çeşme Sıdıka Kelami Ertan Ortaokulu’nda 1078 No’lu sandıkta oyumu kullandım. Seçim sonuçlarının şimdiden milletimize hayırlı olmasını diliyor, tüm yurttaşlarımızı kentimizin geleceği için oy kullanmaya davet ediyorum.

CHP’NİN BAYRAKLI ADAYI İRFAN ÖNAL 
Çamkıran Ortaokulu’nda oyumuzu kullandık, vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Seçim sonuçlarının ülkemize, İzmir’imize ve Bayraklı’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Henüz oy kullanmamış vatandaşlarımızı oy kullanmaya, geleceğimize sahip çıkmaya davet ediyorum.



CHP’NİN BUCA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖRKEM DUMAN: 

Demokrasinin temel unsuru olan oy kullanma işlemini gerçekleştirerek vatandaşlık görevimi yerine getirdim.  Hangi siyasi partiye oy verdiğine bakmaksızın tüm hemşehrilerimi vatandaşlık görevini yerine getirmeye davet ediyorum.



CHP'NİN GÜZELBAHÇE ADAYI MUSTAFA GÜNAY: 

Uzun bir maraton sonucunda bugün artık sandığa gidip oyumuzu kullanıyoruz. Bugün ülkemizde bir demokrasi sınavı vereceğiz. Yoğun ve yorucu bir seçim sonrasında bugün halkımız ülkenin kaderini belirleyecek seçim için sandık başına gidiyor. Biz milletin dediği olsun diyoruz. Oyumuzu kullandık. Ülkemize hayırlı olsun. Sandıktan çıkacak sonuca herkesin saygı göstermesini bekliyoruz. Seçimler Güzelbahçemiz, İzmirimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Umarım olaysız, huzurlu bir seçim olur. Kazanan demokrasi olur, kazanan ülkemiz olur. Halkımızdan tek isteğimiz sandığa gidip oylarını kullanmaları. Bu demokratik hakkı kullanmalarını rica ediyorum. Güzel günlerde buluşmak umuduyla.



AK PARTİ'NİN KARABAĞLAR ADAYI MEHMET SADIK TUNÇ:
Birlik ve beraberlik içerisinde Karabağlar’ımıza en iyi hizmeti yapabilmek için Yurtoğlu Mahallesi Şehit Egemen Öztürk Ortaokulu’nda oyumuzu kullandık. Hayırlı, uğurlu olsun.

CHP’NİN KONAK ADAYI NİLÜFER ÇINARLI MUTLU: 
Güzel bir pazar sabahında eşim ve oğlumla birlikte oyumuzu kullandık. Yoğun bir süreci bugün itibariyle geride bırakıyoruz. Adaylık süreci boyunca mahallelerimizi adım adım gezdik ve komşularımızın taleplerine kulak verdik. Konak için hazırladığımız projeleri ve vizyonumuzu anlattık. Bugün hepimiz geleceğimiz için oy kullanıyoruz. Hepimiz sandıklara giderek oyumuzu mutlaka kullanmalıyız. Çocuklarımız ve aydınlık yarınlarımız için oyumuzu kullanalım. Şehrimiz ve Konak için hayırlı uğurlu olsun. Demokrasinin olduğu, herkesin mutlu olduğu bir Konak umut ediyorum. Günün sonunda herkes mutlu olsun, Konak mutlu olsun. Gelin yaşamınıza ve kentinize sahip çıkın.



AK PARTİ’NİN KONAK ADAYI CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI 

Mahalli İdareler Seçimleri için ailemle birlikte oyumuzu kullandık. Şehirlerimizin geleceğine, aziz milletimizin iradesine, demokrasimizin namusu sandıklara hep birlikte sıkı sıkıya sahip çıkalım. Ülkemiz, milletimiz ve şehirlerimiz için hayırlı, uğurlu olsun…

CHP’NİN MENDERES ADAYI İLKAY ÇİÇEK: 
Menderes’imizde güzel bir seçim süreci yaşadık. Biz adaylar söylenmesi gereken ne varsa söyledik, artık söz vatandaşlarımızın. Tüm hemşehrilerimizi en temel demokratik hakları için oy kullanmaya davet ediyorum. Menderes’in geleceğinde söz sahibi olmak isteyen tüm hemşehrilerim sandığa gidip oyunu kullansın ve sandığa sahip çıksın. Seçimler güzel ilçemiz başta olmak üzere İzmir’imize ve ülkemize hayırlı, uğurlu olsun.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir