MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir siyaseti sandık başında!
Politika
14 Mayıs 2023 Pazar 11:16

İzmir siyaseti sandık başında!

Kentin parti yöneticileri, milletvekilleri ve milletvekili adayları oylarını kullandı.

GERÇEKİZMİR - Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve yeni parlamento seçimleri için sandık başına giderken, İzmir'de siyasiler de demokrasi mesaisi yaptı. 

Kentin parti yöneticileri, milletvekilleri ve milletvekili adayları oylarını kullandı. 


SANDIK MESAİSİ: KİM/NE MESAJ VERDİ? 

CHP 



ASLANOĞLU: DEMOKRASİ ŞÖLENİ BİZLERİ BEKLİYOR 

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, oyunu Balçova İmam Hatip Anadolu Lisesi’nde 1116 nolu sadıkta kullandı. Eşi Duygu Aslanoğlu ile birlikte oy kullanmaya gelen CHP İzmir il başkanı, oyunu kullanmasının ardından tüm İzmirlileri sandıklara ve oylarına sahip çıkmaya çağırdı.  Aslanoğlu, "Geldik oyumuzu kullandık vatandaşlık görevimizi yerine getirdik.  Okullarda vatandaşlarımız kuyruklar halinde oy kullanmayı bekliyor. Vatandaşlarımızın oy kullanma arzusu çok yüksek. Tüm vatandaşlarımızı, sandıklara ve verdikleri oylara sahip çıkmaya çağırıyorum. Ben de bugün akşam saat 17.00’de sandıklar kapandığında, oyuma sahip çıkmak için oy kullandığım sandıkta olacağım. Bu akşam büyük bir demokrasi şöleni bizleri bekliyor" diye konuştu. 




CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan:
 Oyumuzu kullandık. Vatanımıza ve ulusumuza hayırlı olsun.



CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat: 
Umut dolu yarınlar için, geç kalan baharı getirebilmek için, Türkiye'de demokrasiyi ve huzuru sağladık diyebilmek için oyumuzu kullandık. Gelecek güzel günlerin temennisiyle milletimize hayırlı olsun...



CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan: Bugün sevgili ailemle birlikte oy kullanarak ülkemize ve demokrasimize baharı getirmesini temenni ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizi oy kullanmaya davet ediyorum. Her şey çok güzel olacak.



CHP PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu: 
Karşıyaka Ankara İlkokulu’unda vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık. Gelecek güzel günler adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Yarın, geri kalan hayatımızın ilk günü.. Umut, sevgi, neşe dolu olsun istiyorsan değiştir. Kazanacağız.

AK PARTİ 



Gençlik ve Spor Bakanı ve İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Demokrasi şöleni olacak
AK Parti İzmir 1'inci Bölge 1'inci sıra milletvekili adayı da olan Bakan Kasapoğlu, Konak ilçesindeki Atatürk Lisesi'nde oy kullandı. Eşi Ayşe Betül Kasapoğlu, AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı ile okula gelen Bakan Kasapoğlu, 1260 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra konuşan Kasapoğlu, "Hayırlı olsun inşallah. Ülkemizde oy verme süreci başladı. Yoğun bir kampanya döneminden sonra ülkemizin dört bir tarafında vatandaşlarımız sandıklarda tercihlerini kullanıyor. Gün sonu itibarıyla milletimizin kararı ortaya çıkmış olacak. Ülkemiz demokratik olgunlukla, halkımızın soğukkanlılığıyla, ferasetiyle pek çok seçimi geçirdiği gibi inşallah bu seçimi de aynı olgunlukla bir demokrasi şöleni olarak geçirecektir. İnşallah memleketimiz, milletimiz, ülkemizin geleceği için hayırlı olacaktır. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Tüm sandık görevlisi arkadaşlarımıza, gayret gösteren tüm görevlilere bu alanda kolaylıklar, başarılar diliyorum. İzmir'imiz ve ülkemiz için hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ: Bayraklı’da, Şehit Nazımbey İlkokulu’nda oyumuzu kullandık. Başlasın Türkiye Yüzyılı…

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan: Eşim ve oğlumla birlikte oyumuzu Bayraklı Cemal Gürsel İlkokulunda kullandık Hayırlı uğurlu olsun.

Saygılı: Barış ve huzur içinde bir gün
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için İzmir'de oyunu kullandı. Saygılı, eşi Şahika ve annesi Emine ile birlikte Bornova'daki Doktor Cavit Özyeğin İlkokuluna oy kullanmak için geldi. 1143 numaralı sandıkta oyunu kullanan Saygılı, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, "İnşallah hem devletimiz hem ülkemiz hem de İzmir'imiz için hayırlı sonuçlar çıkar. Ailece geldik ve oylarımızı kullandık. Barış ve huzur içinde bir gün geçiriyoruz. İnşallah en son anına kadar da bu güzelliği yaşayacağız." ifadelerini kullandı. Saygılı, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak annesi Emine Saygılı'nın elini öptü.





AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: Değerli eşim Pınar Hanım ile birlikte oyumuzu kullandık. Seçimlerin, ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.



AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi: Oyumuzu kullandık. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'nin ülkemize, milletimize ve İzmirimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

İYİ PARTİ 

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu: İzmir İl Başkanımız M. Sinan Bezircilioğlu OY’unu kullanmıştır. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir