MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir siyasetinde 'Bekir Coşkun heykeli' tartışması
Politika
25 Aralık 2020 Cuma 14:34

İzmir siyasetinde 'Bekir Coşkun heykeli' tartışması

Buca’da yapılacak bir parka merhum gazeteci Bekir Coşkun’un heykelinin yapılacak olmasına tepki gösteren AK Partili Özalan sosyal medya hesabından açıklama yaptı. AK Partili Özalan’a CHP’li Vekil Arslan cevap verdi.

GERÇEKİZMİR - Buca Belediyesi tarafından yapılan bir parka merhum gazeteci Bekir Coşkun’un heykelinin dikilecek olması AK Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) karşı karşıya getirdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Fehmi Alpay Özalan, sosyal medya hesabından,  “En son ayı heykeli ve maskeli heykel ile gündeme gelen CHP'li belediyeler, heykel yarışını sürdürüyor. CHP’li Buca Belediyesi 2 metre yüksekliğinde Bekir Coşkun heykeli yaptırıyor. Adınızı ‘Cumhuriyet Heykel Partisi yapın da rahatlayın, halk ile alakanız yok ne de olsa” çıkışında bulundu.

AK Partili Özalan’a CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan cevap verdi. CHP’li Arslan da, “Sayın Alpay Özalan, inşallah sana da sağlığında İzmir'de Metin Oktay gibi heykelinin dikilmesi nasip olur. Parti ismi önerisine gelince, sadece ‘Kalkınma Partisi' size yeter. Zaten ‘Adalet' ile işiniz yok” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir