MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir siyasetinde 'Soyer'in vaatleri' tartışması: Dağ fitili ateşledi, Yücel ve Sürekli karşı karşıya!
Politika
1 Nisan 2022 Cuma 13:29

İzmir siyasetinde 'Soyer'in vaatleri' tartışması: Dağ fitili ateşledi, Yücel ve Sürekli karşı karşıya!

AK Partili Dağ'ın Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'e yaptığı videolu vaat çıkışına yanıt CHP İl Başkanı Yücel'den geldi. Yücel, "Aynaya baksaydı eğer, memleketi ve milleti içine soktukları yokluğu, yokluk arttıkça zenginleşen yandaşlarını, basiretsiz iktidarlarının ellerinden kayıp gittiği gerçeğinin üstünü, Tunç Soyer'e sataşarak örtemeyeceklerini görecekti" ifadelerini kullandı. Tartışma Yücel'in mesajlarına AK Parti İl Başkanı Sürekli'nin verdiği yanıtla sürdü.

GERÇEKİZMİR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) 3 büyükşehir belediye başkanına videolu salvo geldi. 

- DAĞ'DAN SOYER'E VİDEOLU 'VAAT' SALVOSU!... 

AK Partili Dağ sosyal medya hesaplarından, "2019 yerel seçimlerinin ardından 3 yıl geçti. AK belediyeler her zaman olduğu gibi vaatlerini tutuyor, hatta fazlasını yapıyor. Çünkü milletimiz hep en iyisini hakediyor. O esnada CHP'li belediyeler neler mi yaptı? İzleyelim..." anonsuyla yayınladığı videoların İzmir parantezinde  "İzmir Büyükşehir Belediyesi: Yakınlara aktarılan kaynaklar, daha yüksek teklife verilen ihaleler...  Sonuç: Taş üstüne taş konulmamış, ulaşımı zor, yönetilemeyen bir İzmir... İzmir'imizi hak etmediği, yıllardır içine hapsedildiği bu döngüden ancak AK belediyecilik kurtarabilir" ifadelerini kullandı. 

YÜCEL: AYNAYA BAKSAYDI... 
Dağ'ın bu çıkışına yanıt CHP İl Başkanı Deniz Yücel'den geldi. Yücel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Aynaya baksaydı eğer, memleketi ve milleti içine soktukları yokluğu, yokluk arttıkça zenginleşen yandaşlarını, basiretsiz iktidarlarının ellerinden kayıp gittiği gerçeğinin üstünü, Tunç Soyer'e sataşarak örtemeyeceklerini görecekti" "ifadelerini kullanarak seçim çağrısı yaptı. 

İŞTE O MESAJLAR: 
Uçuracağız deyip batırdıkları ekonomimizin haline, eşe dosta yandaşa ihalesiz peşkeş çekilen, astarı yüzünden pahalı projelere gelen eleştirilere karşı, her defasında dış güçleri ve pandemiyi bahane ederek söze başlayan “AK”lıevvellerden birisi, aynalara küsmüş.

Aynaya baksaydı eğer, memleketi ve milleti içine soktukları yokluğu, yokluk arttıkça zenginleşen yandaşlarını, basiretsiz iktidarlarının ellerinden kayıp gittiği gerçeğinin üstünü, 
@tuncsoyer’e sataşarak örtemeyeceklerini görecekti. Kendinizden eminseniz,hodri meydan #HemenSecim

SÜREKLİ: CHP KEŞKE BİRAZ 'AKLI SELİM OLSAYDI... 

Tartışma Yücel'in mesajlarına AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin verdiği yanıtla sürdü. 

AK Parti İl Başkanı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 
Bize aklı evvel diyen CHP, keşke biraz ‘aklı selim’ olsaydı!
O zaman kendi faaliyet envanterini tutabilir; ortaya İzmir için ne üretip üretmediğinin hesabını yapabilirdi! Keşke biraz sorumluluk sahibi olsalardı da tutamadıkları sözlerle ilgili mertçe açıklama yapabilselerdi.

Haklı eleştirilerimiz karşısında kendileriyle yüzleşmeleri gerekirken; işe bize saldırmakla başlayan CHP’nin hizmet zafiyeti aşikâr. İzmir halkı büyüttükleri sorunlar,yarattıkları krizler,tartışmalı işleri ve tutmadıkları sözleri ile ilgili açıklama bekliyor; laf ebeliği değil!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir