MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir siyasetinde 'trol hesap' tartışması: CHP’li Yücel’den AK Parti’'ye kontra!
Politika
25 Mayıs 2020 Pazartesi 17:31

İzmir siyasetinde 'trol hesap' tartışması: CHP’li Yücel’den AK Parti’'ye kontra!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Twitter hesabından atılan ve kısa süreden silinen tweetle ilgili AK Parti cephesinden gelen ‘trol hesap’ eleştirilerine tepki gösterdi.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in resmi Twitter hesabından paylaşılan ve kısa sürede kaldırılan tweet İzmir siyasetinde tartışmaya neden oldu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kerem Ziya Yangöz adlı twitter kullanıcısının kendisi hakkında paylaştığı, 'Her sabah Belediye'ye gelirken durup kuşları beslediğini biliyor muydunuz? yazılı paylaşımını, 'Sadece insanların değil İzmir'deki bütün canlıların başkanı' açıklaması ve emojileri ile başkasının hesabıymış gibi şahsi hesabından paylaşarak kendisini övdü.

Atılan tweet kısa sürede silinirken, AK Parti İzmir'de milletvekilleri başta olmak üzere çok sayıda isimden Soyer’e sert ‘trol hesap’ eleştirileri gelmişti.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti’den gelen eleştirilere tepki gösterdi, Soyer’i savundu.

YÜCEL:GÜLECEK MALZEME ARAYACAĞINIZA...

Yücel şu ifadeleri kullandı;

"Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tunç Soyer'in sosyal medya hesaplarını yöneten bir kişi tarafından kendi hesabı yerine sehven başkanımızın hesabından yapılan ve kısa sürede silinen bir paylaşım, başka konuşacak konu yokmuş gibi dolaşıma sokuldu.

Trol dediğiniz sistem, partinize ait bir yöntem olup, ne partimizin ne de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızın trolle de algı yönetimiyle de işi olmaz. Kendinize trol koronuzla birlikte gülecek malzeme arayacağınıza, ekonomide ülkeyi getirdiğiniz ağlanacak duruma bakın!

Pandemi döneminde işsiz ve aşsız kalan, faturalarını ödeyemeyen yurttaşlarımızın dertlerine, bu zor günlerinde derman olmaya çalışın. Zira Tunç Soyer tam da bunu yapıyor!"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir