MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir siyasetinin bayramlaşma programı: Hangi partide/ne zaman?
Politika
13 Haziran 2018 Çarşamba 10:57

İzmir siyasetinin bayramlaşma programı: Hangi partide/ne zaman?

İzmir’deki siyasi partilerin Ramazan Bayramı için bayramlaşma programları belli oldu. CHP geleneği bozmayacak. AK Parti bu kez farklı bir bayramlaşmaya imza atacak. MHP’de adres Göl Gazinosu... İYİ Parti İzmir Teşkilatı ise ilk kez bayramlaşacak.

GERÇEKİZMİR - Türkiye 24 Haziran’daki seçimlere kilitlenirken, Ramazan Bayramı nedeniyle siyasi partilerde bayramlaşma programları hazırlandı.

CHP YİNE İZMİR SANAT’TA
CHP İzmir İl Örgütü, arife günü (Perşembe) saat 18:00’da Fuar Kültürpark İzmir Sanat’ta bir araya gelecek ve bayramlaşacak. Bayramlaşma etkinliğine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve milletvekili adaylarının da katılması bekleniyor.

AK PARTİ’DEN FARKLI UYGULAMA: İLÇELERE GİDİLECEK
AK Parti bu yıl farklı bir uygulama yapacak. Geçtiğimiz yıllarda kent merkezinde bir otelde veya il binasında bütün ilçe teşkilatlarını toplayan AK Parti İzmir İl Başkanlığı, bu yıl bayramda ilçe teşkilatlarına gidecek. İl Başkanı Aydın Şengül, milletvekilleri, milletvekilleri adayları, il yöneticileri bayramın birinci günü(Cuma) saat 14:30 itibariyle kendilerine verilen ilçelere giderek teşkilatlarla bayramlaşacak.

MHP GÖL GAZİNOSU’NDA OLACAK
MHP İzmir’de bu yıl il binasında olmayacak. MHP’nin bayramlaşma töreni Fuar Göl Gazinosu’nda gerçekleşecek. Bayramın ikinci günü (Cumartesi) saat  14:00’da gerçekleşecek bayramlaşma töreninde tüm teşkilat, vekil adaylarıyla birlikte olacak.

İYİ PARTİ’DE İLK BAYRAMLAŞMA
İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı, ilk bayramlaşma törenini bayramın ikinci günü (Cumartesi) saat 11:00’da il binasında gerçekleştirecek. Partinin Genel Sekreteri Aytun Çıray ve Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu da bayramlaşma da hazır bulunacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir