MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir siyasetinin bayramlaşma programı
Politika
29 Mayıs 2019 Çarşamba 13:32

İzmir siyasetinin bayramlaşma programı

İzmir’de Büyükşehir Belediyesi ile CHP, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin bayramlaşma programı netleşti. İşte bayramlaşmaların olacağı tarih/saat ve yerler...

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Türkiye Ramazan Bayramı'nı karşılamaya hazırlanırken, İzmir'de siyasi partilerinin bayramlaşma programları da netleşti. 

Buna göre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve İYİ Parti'nin bir araya geleceği programların yerleri ve saatleri belli oldu. 

CHP İzmir Örgütü arife günü olan 3 Haziran Pazartesi günü gerçekleşecek bayramlaşma programında bir araya gelecek. İzmir Sanat’taki program saat 16.00'da başlayacak. 

AK Parti İzmir İl Teşkilatı ise bayramlaşma programını 1 Haziran Cumartesi olarak belirledi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı, bayramlaşmayı saat 14.00’da il binasında gerçekleştirecek.  

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatı bu yıl da geleneği bozmadı. Teşkilat bayramın ikinci günü 5 Haziran Çarşamba günü saat 14.00’da Kültürpark Göl Gazinosu bayramlaşacak.

İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı da 1 Haziran Cumartesi Günü saat 12.00’da il binasında bayramlaşacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde bayramlaşma 31 Mayıs Cuma günü saat 15:00'te gerçekleşecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in belediyedeki ilk bayramlaşması olacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir