MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’de sandığa 'eski ilçe başkanları' damgası!
Politika
1 Nisan 2019 Pazartesi 12:43

İzmir’de sandığa 'eski ilçe başkanları' damgası!

31 Mart yerel seçimlerine örgüt/teşkilattan gelen isimler damgasını vurdu. İzmir’de ilçe başkanlığı görevinden istifa edip aday olan 8 eski ilçe başkanı belediye başkanı seçildi.

GERÇEKİZMİR – Türkiye’nin sonucunu merakla beklediği 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir özelinde Millet İttifakı damgasını vurdu. CHP 24 ilçede kazanırken, İYİ Parti’de Tire’de zafere ulaştı. İzmir’de istediği sonucu alamayan Cumhur İttifakı’nda AK Parti 4, MHP ise 1 ilçede güldü.

İzmir’de belediye başkanlıklarına örgüt/teşkilattan gelen isimler damga vururken adeta ilçe başkanı devrimi yaşandı.

AK PARTİ’DEN 2 İSİM
AK Parti’de ilçe başkanlığı görevlerindne istifa ederek belediye başkan aday adayı olan ve daha sonra parti tarafındna aday gösterilen Bergama’da Hakan Koştu ve Bayındır’da Uğur Demirezen belediye başkanı seçilmeyi başardı.

İYİ PARTİ’NİN KURUCU İLÇE BAŞKANI
İYİ Parti’nin İzmir’de kazandığı tek ilçe olan Tire’de de partinin kurucu ilçe başkanı Salih Atakan Duran belediye başkanı seçilmeyi başardı. Duran, 24 Haziran seçimlerinde de milletvekili adayı gösterilmişti.

CHP’DEN 5 ESKİ İLÇE BAŞKANI BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ
CHP’de ise ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek beleidiye başkan aday adayı olan ve daha sonra aday gösterilen isimlerden Çiğli’de Utku Gümrükçü, Çeşme’de Ekrem Oran, Seferihisar’da İsmail Yetişkin, Torbalı’da İsmail Uygur ve Beydağ’da Feridun Yılmazlar belediye başkanı seçildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir