MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’de trafiği rahatlatacak hamle!
Yerel Yönetimler
9 Ağustos 2024 Cuma 17:28

İzmir’de trafiği rahatlatacak hamle!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda trafik akışını rahatlatmak için Küçükyalı’ya giriş cebini düzenleyecek. Çalışmalar 10 Ağustos Cumartesi sabahı başlayacak ve bir hafta içinde tamamlanacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, güvenli ve konforlu ulaşım için yol ve kavşak düzenlemelerini sürdürüyor. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde yer alan Marina, Karataş, Güzelyalı ve Sabancı kavşaklarında bekleme sürelerini azaltarak trafiği rahatlatan Büyükşehir, Küçükyalı girişinde de düzenlemeye gidiyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Konak istikametinden Küçükyalı’ya dönmek isteyen araçların kullandığı sola dönüş cebinin kapasitesi 10 araçtan 23’e çıkarılacak.

10 Ağustos Cumartesi günü sabah başlayacak düzenleme çalışmaları bir hafta içinde tamamlanacak. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda trafik akışında bir değişiklik olmayacak. Çalışmalar sırasında trafiğin olumsuz etkilenmemesi için ekipler gerekli önlemleri alacak. Düzenleme tamamlandığında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki trafik akışı rahatlayacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Selami Tanrıöver
 16 Ağustos 2024 Cuma 09:40
Bostanlı tarafında da tramvay hattı tek şerite düşürülmeli, istasyonlarda gidiş gelişi ayarlanabilir.
 Sümer Deniz, prof.Dr.
 14 Ağustos 2024 Çarşamba 10:54
Güzel bir çalışma, yolcuların rahatı için mutlaka trmvy yolunun sahil tarafını kaldırıp yolcuların rahatı ve güveni için gidiş geliş tramvay yollarının tümünün evlere yakın duruma getirilmesi şarttır. Ulaşımda güven ve büyük rahatlık sağlar. Alkışlanacak bir hizmet yapılmış olur.
 Serkan
 12 Ağustos 2024 Pazartesi 17:11
Alsancak trafiğine de bir el atılsa ne güzel olur. Akşamları Garın önünden yarım saatte çıkış yapamıyoruz.
 Herkese muhalif
 12 Ağustos 2024 Pazartesi 10:23
Vay vay böyle bir çalışma hiç bir belediyede görülmemiştir breh, breh..
 Çetinaltay
 12 Ağustos 2024 Pazartesi 09:09
Bunlar hangi alt geciti yaptiki olan yerlere yapmaya çalışsınlar iyi oluyor İzmir''e 20 senedir bunların elinde dikili bir taşları yok bustahak hep böyle olur
 Fatih
 10 Ağustos 2024 Cumartesi 15:25
Başlığa bakınca önemli birşey sanılıyor. 10 araçlık ceb 23 e çikartiliyormuş.alt geçit üst geçit yapan iller bukadar reklam yapmıyor neyin rahatlaması bu.geçici değil kalıcı çözüm şart.koskoca bir köy oldu güzelim izmir
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir