MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’deki ölüm yolculuğunun görüntüleri ortaya çıktı
Güncel
15 Ekim 2018 Pazartesi 08:19

İzmir’deki ölüm yolculuğunun görüntüleri ortaya çıktı

Samos Adası'na gitmeyi planlayan yabancı uyruklu düzensiz göçmenlerin bulunduğu kamyonun 22 kişinin öldüğü kazadan dakikalar önceki güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İZMİR - İzmir'de, kasasında Yunanistan'ın Samos Adası'na gitmeyi planlayan yabancı uyruklu düzensiz göçmenlerin bulunduğu kamyonun kazadan dakikalar önceki güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. 

- İZMİR'DE UMUDA YOLCULUK FACİASİ: 22 ÖLÜ ?

- KATLİAM GİBİ KAZAYA SORUŞTURMA!... 

Görüntülere göre ölüm yolculuğuna çıkan mültecilerin içerisinde bulunduğu kamyon kasasının üzerinin brandayla kapalı olduğu belirlendi. Kazadan kısa bir süre öncesine ait olan görüntülerde kamyon şoförünün hızla ilerlediği ortaya çıktı. Ülkelerindeki açlık ve sefaletten yeni bir yaşam umuduyla yola çıkan ve bunun için kamyon kasasında soğuğa aldırış etmeden yolculuk yapmak zorunda kalan mültecilerden 22'si hayatını kaybetti, 13'ü de yaralandı.

OTOYOL GİŞELERİNDEN GEÇİŞ ANININ FOTOĞRAFI 
Göçmenlerin bulunduğu kamyonun otoyol gişelerinden geçiş anının fotoğrafı ortaya çıktı. Aydın'ın Söke ilçesinden kaçakları alan kamyon şoförünün Selçuk Belevi gişelerinden bugün saat 06.20'de otoyola giriş yaptığı ardından Havalimanı Kısıkköy gişelerinden 06.47 çıkış yaptığı tespit edildi. Kamyon sürücüsünün Belevi'ne kadar geldikten sonra Selçuk Gümüldür arasındaki jandarma kontrol noktalarına yakalanmamak için otoyolu tercih ettiği saptandı. (Hürriyet, DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir