MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’deki şok eden ‘Passolig vakası’nı Kılıçdaroğlu’na anlattı
Politika
29 Eylül 2017 Cuma 08:37

İzmir’deki şok eden ‘Passolig vakası’nı Kılıçdaroğlu’na anlattı

CHP Karşıyaka Üyesi Dilşen bilet almak için sisteme giriş yapınca ismi yerine ‘CHP Karşıyaka İlçe’ yazısıyla karşılaştı. ‘Kişilik hakları ve kişisel verilerin korunmasına ilişkin temel hak ihlali’ iddialarını körükleyen olayın mağduru Dilşen, Gerçekizmir’in gündeme getirdiği dosyayı havaalanında CHP Genel Başkanı’yla paylaştı.

GERÇEKİZMİR – Elektronik bilet sistemi Passolig uygulamaya alındığı gündem bu yana büyük tartışmalara konu olmaya devam ediyor.

Taraftarlar tarafından açılan iptal davası Yargıtay’dan gelecek son kararı beklerken sistem; statlarda taraftar sayısının azalması, kişisel bilgilerin toplanması ve kişiye ceza ilkesinin hayata geçirilmesindeki sıkıntılar nedeniyle eleştiri konusu olmayı sürdürüyor.

Tüm bu tartışmaların gölgesinde İzmir’de ‘kişilik hakları ve kişisel verilerin korunmasına ilişkin temel hak ihlali’ iddialarını körükleyecek bir olay yaşandı.

2 yıl CHP İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevi yapan CHP Karşıyaka Üyesi Murat Dilşen sisteme kaydını yaptırıp bilet almak için giriş yaptıktan sonra karşısına çıkan ekran görüntüsüyle şok oldu!

Passolig ekranında her kullanıcının ‘Hoşgeldiniz’ ifadesiyle birlikte beliren ad-soyad ibaresi yerine ‘CHP Karşıyaka İlçe’ yazısı çıktı.

- İZMİR'DE ŞOK EDEN 'PASSOLİG VAKASI': CHP'Lİ ÜYE BİLGİSİ NEDEN O EKRANDA?... 

Dilşen yargıya gitme kararı alırken, Gerçekizmir’in gündeme getirdiği dosya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da ulaştı.

CHP’li Üye Dilşen, Manisa’daki üzüm mitingi sonrası İzmir’den Ankara’ya geçmeden önce Adnan Menderes Havalimanı’nda konuşma fırsatı bulduğu CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na konuyu aktardı.

Görüntüleri ve bilgileri inceleyen Kılıçdaroğlu’nun, “Önemli bir konu… Takipçisi olalım” dediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir