MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’in 2 ilçesinde elektrik kesintisi nedeniyle su kesintisi!
Yerel Yönetimler
9 Şubat 2018 Cuma 09:10

İzmir’in 2 ilçesinde elektrik kesintisi nedeniyle su kesintisi!

Gediz A.Ş tarafından yapılacak bakım çalışması nedeniyle Mersinpınar ve Samantepe pompa istasyonlarına enerji verilemeyecek. Bu nedenle bu pompa istasyonları aracılığı ile su alan Konak’ın bazı mahallelerinde 11 Şubat Pazar günü süreli su kesintisi uygulanacak. Bornova'da da aynı nedenle su kesintisi yaşanacak.

İZSU Genel Müdürlüğü, Gediz A.Ş tarafından yapılacak bakım çalışması nedeniyle Mersinpınar ve Samantepe pompa istasyonlarına enerji verilemeyeceğini duyurdu.

Bu nedenle bu pompa istasyonları aracılığı ile su alan Konak’ın bazı mahallelerinde 11 Şubat Pazar günü süreli su kesintisi uygulanacak.

Çınartepe Mahallesi 08.00 ile 20.00 saatleri arasında, Murat, Atamer, Saygı, Mehmet Akif, Anadolu, Levent, Zeybek, 26 Ağustos, Yavuz Selim, Ulubatlı, Ferahlı, Millet ve Trakya mahalleleri ise saat 08.00 ile 18.00 arasında su alamayacak.

BORNOVA'DA DA KESİNTİ VAR 
İZSU Genel Müdürlüğü, Gediz A.Ş tarafından yapılacak bakım çalışması nedeniyle Abdi İpekçi, Altındağ ve Manifaturacılar pompa istasyonlarına enerji verilemeyeceğini duyurdu. Bu nedenle bu pompa istasyonları aracılığı ile su alan Bornova’nın Merkez, Zafer, Serintepe, Birlik, Çamkule, Koşukavak mahalleleri 11 Şubat Pazar günü  08.00 ile 18.00 saatleri arasında su alamayacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir