MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’in AK Partili vekillerinden CHP’li Tezcan’a yaylım ateşi!
Politika
30 Ekim 2017 Pazartesi 18:30

İzmir’in AK Partili vekillerinden CHP’li Tezcan’a yaylım ateşi!

Tekirdağ’daki konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Faşist diktatör” diyen CHP Parti Sözcüsü’ne İzmir’den sert tepki geldi. AK Partili Sürekli, Kaya ve Kocabıyık Tezcan’ın sözlerine “Yakışıksız, seviyesiz, hadsiz, millet düşmanı” ifadeleriyle tepki gösterdi.

GERÇEKİZMİR - CHP Parti Sözcüsü ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle ifadesi alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Süleymanpaşa İlçesi Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a destek için gittiği Tekirdağ’da yaptığı konuşmada sert sözler kullandı. Tezcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan için “Faşist diktatördür. Hem de onların anladığı dilden söylüyorum. Şeddelisidir diktatörün şeddelisidir hem de” ifadelerini kullandı.

Tezcan’ın bu çıkışına İzmir’den sert tepki geldi. AK Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Atilla Kaya ve Hüseyin Kocabıyık Twitter’dan gönderdikleri mesajlarla Tezcan’ı eleştirdi.

YAKIŞIKSIZ, SEVİYESİZ, HADSİZ!
AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli, ‘milletdüşmanıbülenttezcan’ etiketini de eklediği mesajlarında, “Bülent Tezcan’ın yakışıksız, seviyesiz ve hadsiz açıklamasını kınıyorum. Milletimiz bu zihniyete bugüne dek olduğu gibi gereken cevabı yine sandıkta verecektir. Hukuken de gereği yerine getirilecektir” ifadelerine yer verdi.


MİLLETE DÜŞMANLIK!
AK Parti İzmir Milletvekili Kaya da “Milletin seçtiği Cumhurbaşkanına hakaret eden CHP’li Bülent Tezcan açıkça millete düşmanlık etmiştir” mesajını paylaştı.



AJAN RUHLU! 
İzmir Milletvekili Kocabıyık’ın tepkisi de sert oldu. Kocabıyık seri mesajlarla, “Cumhurbaşkanımıza faşist diktatör diyen, ajan ruhlu aşağılık adamın tekidir. Başka bir şey demeye gerek yok. Bu alçak herifler Menderes’e “ diktatör” dediler ve astılar. Özal’a “diktatör” dediler, muhtemelen öldürdüler. O günlerin geride kaldığını idrak edememiş olanlar o söyledikleri lafların bedelini ödeyecekler. Behemehal ödeyecekler!” açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir