MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’in o ilçesinde billboard gerginliği: CHP’den sert tepki!
Politika
12 Haziran 2018 Salı 10:00

İzmir’in o ilçesinde billboard gerginliği: CHP’den sert tepki!

Güzelbahçe’de CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce, İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı Akşener ve ilçe belediyesinin Ramazan Bayramı kutlaması afişlerinin yer aldığı billboardların üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın afişlerinin yapıştırılmasına CHP cephesinden sert tepki geldi.

GERÇEKİZMİR – Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken seçimler için gün sayarken, propaganda mesaileri de zaman zaman gerginliklere sahne oluyor.

Son olarak İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde billboard gerginliği yaşandı.

İlçede CHP’nin CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener ve ilçe belediyesinin Ramazan Bayramı kutlaması afişlerinin yer aldığı billboardların üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın afişlerinin yapıştırılmasına CHP cephesinden sert tepki geldi.

Twitter hesabından ilgili fotoğrafları paylaşan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, “Bilboardlarda, afiş üstü kapatmalarda bile saygısızlık yapanlar ülkemizi yönetemezler. Muharrem İnce, Meral Akşener Bilboardlarını kapatan AKP’liler hızlarını alamamış RAMAZAN Bilboardını da kapatmış” ifadelerini kullandı. CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam da asılan afişleri izin alınmadan ve çalışmaları gölgeleme amaçlı yapılmış bir hareket olarak nitelerken, “İyice panik halindeler” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir