MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli Başkanlar’dan Ankara mesaisi: Genel Merkez’de ‘seçim zirvesi’ ve ‘Lider’e ziyaret!
Politika
10 Eylül 2018 Pazartesi 20:06

İzmirli Başkanlar’dan Ankara mesaisi: Genel Merkez’de ‘seçim zirvesi’ ve ‘Lider’e ziyaret!

CHP’nin kuruluş yıl dönümü için Başkent’e çıkarma yapan İzmirli ilçe başkanları haftanın ilk gününü de Ankara’da geçirdi. Genel Başkan Yardımcıları ile bir araya gelen ve aday belirleme sürecine dair taleplerini ileten başkanlar ‘Lider’le de görüşme fırsatı buldu.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kuruluş yıl dönümü için Ankara’ya çıkarma yapan ve etkinliklerin ardından burada kalan İzmirli ilçe başkanları haftanın ilk günü Başkent’te önemli temaslarda bulundu. 

İzmirli ilçe başkanları günü Merkez Yürütme Kurulu’nda (MYK) İzmir’den tek isim olan Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile bir araya gelerek açtı. 

Temaslarını Genel Merkez’de sürdüren İzmirli ilçe başkanları kahvaltıdaki buluşmanın ardından MYK toplantısı sonrası genel başkan yardımcılarıyla görüştü. İzmir Heyeti Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuzkaan Salıcı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile bir araya geldi. 

İzmirli ilçe başkanları genel başkan yardımcılarına yerel seçimlerde aday belirleme sürecinde örgütlerin dikkate alınması yönündeki taleplerini iletirken, doğru ismin belirlenmesi konusunda ilçe başkanlarına da danışılmasının gerekliliğine vurgu yaptı. 

İzmirli başkanlar günün finalinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme fırsatı da yakaladı. Genel Merkez’de gerçekleşen ve yaklaşık 15 dakika süren görüşmede başkanlar ilçelerinden selam iletirken, Kılıçdaroğlu’na yerel seçimlerde başarı sözü verdi. Kılıçdaroğlu’nun da başkanlar aracılığıyla seçim bölgesi İzmir’e selam gönderdiği öğrenildi. 



TİRE'DEN ÖZEL HEDİYE 
Öte yandan CHP Tire İlçe Başkanı Şenoyar görüşmede Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nda Tire keçesinden yapılma özel el işi tabloyu da armağan etti. 

KİMLER KATILDI? 
‘Lider’ ile görüşmede İzmir Heyeti’nde Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Karaburun İlçe Başkanı Bülent Çumçum, Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, Beydağ İlçe Başkanı Feridun Yılmazlar, Bayındır İlçe Başkanı Behzat Aydilek, Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım'ın yanı sıra  MYK Yardımcısı Mehmet Şakir Başak ve Urla İlçe Eski Başkanı Bahri Yalaz da yer aldı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Necati Uzun
 10 Eylül 2018 Pazartesi 20:37
Görüşmelerin yararlı olduğuna inanıyorum ancak aday belirlemelerin ön seçimle yapılmasını istiyoruz Ben İzmir Çiğli evka5mahallesinde ikamet eden emekli öğretmenim başarılar dilermiş iyi akşamlar
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir