MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli başkan 'baba ocağı'nda babasıyla CHP için sahaya iniyor!
Politika
22 Mayıs 2019 Çarşamba 08:23

İzmirli başkan 'baba ocağı'nda babasıyla CHP için sahaya iniyor!

Denizli’nin Honaz ilçesinde tekrar yapılacak seçim için, CHP’nin adayı Kepenek’e İzmir desteği sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ve CHP İl Başkanı Yücel’in ardından Konak Belediye Başkanı Batur da Honaz’a gidiyor. Batur, akrabalarının bir bölümünün yaşadığı ilçede babası Rasim Batur’la birlikte sahaya inecek ve 2 Haziran’daki seçim için CHP’li Kepenek’e oy isteyecek.

GERÇEKİZMİR - Denizli'de 2 Haziran'da yenilecek Honaz seçimi için CHP’nin adayı Yüksel Kepenek’e İzmir desteği sürüyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP’nin Honoz Adayı Yüksel Kepenek’e destek için bu kente gitmişti.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da Honaz’a giderek Kepenek için sahada çalışacak. Başkan Batur, akrabalarının bir bölümünün yaşadığı ilçede babası Rasim Batur ile birlikte oy isteyecek.

Gerçekizmir’e konuşan Batur, “Baba tarafımdan akrabalarımız var Honaz’da… İstanbul Adayımız Ekrem İmamoğlu’nun Çarşamba günkü lansman toplantısı sonrası Denizli’ye geçeceğim. Babam 1 gün önceden gidecek. Birlikte çalışma yapacağız” dedi.

CHP’nin Honaz adayı Yüksel Kepenek 31 Mart'taki seçimi itirazların ardından 1 oyla kazanmış ancak YSK daha sonra seçimi iptal etmişti. Seçim 2 Haziran'da yeniden yapılacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir