MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli başkanın odasında ‘böcek’ çıktı: Soruşturma başlatıldı!
Güncel
14 Haziran 2024 Cuma 10:47

İzmirli başkanın odasında ‘böcek’ çıktı: Soruşturma başlatıldı!

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in makam odasında ‘böcek’ olarak tabir edilen dinleme cihazı bulundu. Demir sosyal medya hesabından dinleme cihazının fotoğrafını paylaştı, 1 ay masasında tutacağını söyledi, “Ekşi yemedim ki karnım ağrısın” dedi. Belediyeden yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

GERÇEKİZMİR - Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in makam odasında ‘böcek’ olarak tabir edilen dinleme cihazı bulundu.

Demir sosyal medya hesabından dinleme cihazının fotoğrafını paylaşarak, “Atalarımızın “Ekşi yemedim ki karnım ağrısın” diye bir sözü var. Ben de bu cihazı bir ay boyunca masamda tutacağım. Meraklılarına duyurulur” dedi.

Demir açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Bu bir böcek, nam-ı diğer dinleme cihazı. Kendisini ifşa etmek, bundan medet umanlara da bir şey ilan etmek isterim. Bizim saklımız, gizlimiz yok. Atalarımızın “Ekşi yemedim ki karnım ağrısın” diye bir sözü var. Ben de  bu cihazı bir ay boyunca masamda tutacağım. Meraklılarına duyurulur

BELEDİYE'DEN AÇIKLAMA: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Torbalı Belediyesi’nde “Böcek” diye tabir edilen dinleme cihazının bulunması sonrasında belediye yetkilileri durumu Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri belediyeye gelerek incelemelerde bulundu 

“Böcek” için soruşturma başladı

Torbalı Belediyesi’nde “Böcek” diye tabir edilen dinleme cihazının bulunması sonrasında belediye yetkilileri durumu Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri belediyeye gelerek incelemelerde bulundu. Ekipler, Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir ve Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Gözütok’un ortaklaşa kullandığı çalışma odasında parmak izi incelemesi yaptı. Ekipler gerekli incelemelerini tamamladıktan sonra belediye binasından ayrılırken, olayla ilgili soruşturmanın devam edeceği belirtildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir