MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli başkanının bulunduğu uçakta büyük panik: Zorunlu iniş yaptı!
Güncel
20 Ekim 2022 Perşembe 14:50

İzmirli başkanının bulunduğu uçakta büyük panik: Zorunlu iniş yaptı!

Başkan Gümrükçü ve beraberindeki heyetin bu sabah parti tarafından görevlendirildiği Hakkari'ye giderken içinde bulundukları uçakta türbülans nedeniyle büyük bir panik yaşandı. Uçak düşme tehlikesi yaşarken, rotasını Yüksekova Havalimanı nedeniyle Diyarbakır'a çevirdi. Uçak Diyarbakır Havalimanı'na iniş yaptı. 

GERÇEKİZMİR - Çiğli Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Utku Gümrükçü ve beraberindeki heyet havada büyük tehlike atlattı. 

Başkan Gümrükçü ile beraberindeki Özel Kalem Müdürü Taylan Polat, Basın Müdürü Deniz Tunç bu sabah parti tarafından görevlendirildiği Hakkari'ye giderken içinde bulundukları uçakta türbülans nedeniyle büyük bir panik yaşandı. Uçak düşme tehlikesi yaşarken, rotasını türbülans nedeniyle Diyarbakır'a çevirdi. Uçak Diyarbakır Havalimanı'na iniş yaptı. 

Uçakta bulunan Basın Müdürü Deniz Tunç panik anları sonrası Gerçekizmir'e yaptığı açıklamada, 08.30'da İstanbul'dan kalkan uçağın Hakkari'de iniş sırasında tehlikeli anlar yaşandığını bildirdi. Tunç, "Uçak iniş yapmak isterken 3-4 kez türbülansa girdi. Ardından hava koşulları nedeniyle iniş imkansız hale geldi. Diyarbakır'a zorunlu iniş yapmak zorunda kaldık. Bazı yolcular orada kalmayı ya da kara yolunu seçti. Aynı uçakla İstanbul'a döndük" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan zorunlu iniş yapan uçakta Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın da yer aldığı bildirildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ali İnanç Ülkü
 20 Ekim 2022 Perşembe 15:24
Başkanıma geçmis olsun dileklerimi iletiyorum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir