MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli başkanlardan İmamoğlu'na maaşlı kumbaralı destek!
Politika
10 Mayıs 2019 Cuma 09:03

İzmirli başkanlardan İmamoğlu'na maaşlı kumbaralı destek!

Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü İstanbul seçimleri için başlatılan bağış kampanyasına maaşıyla destek olurken, Buca Belediye Başkanı Kılıç ise "Oğlum Yağız Kaan'ın kumbarasını, bütün çocuklar demokrasi baharında yaşasınlar diye Ekrem İmamoglu'nun kampanyasına bağışlıyoruz" dedi.

GERÇEKİZMİR - Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul seçimleri için yenileme kararı alması ve 23 Haziran'da yeniden sandık kurulacak olması sonrası hazırlıklar tam gaz devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adayı Ekrem İmamoğlu için de bağış kampanyası başlatıldı. 

Kampanyaya bir çarpıcı destek de İzmir'den geldi. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü de maaşını bağışlama kararı aldı. Gümrükçü, “Millet sayesinde aldığım maaşı millet için bağışlıyorum. Bu bağışı demokrasi hak, hukuk ve adalete sahip çıkmam için yapıyorum” ifadelerini kullandı. 

Gümrükçü, seçimlerin yenilenmesi kararı sonrasında isteyenlere İstanbul seçimlerine gitmek için otobüs tahsis edeceğini de açıklamıştı. 

KUMBARA İMAMOĞLU'NA 
Öte yandan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç da kampanyayı oğlu Yağız Kaan ile birlikte destekleme kararı aldı. Kılıç, "Oğlum Yağız Kaan'ın kumbarasını, bütün çocuklar demokrasi baharında yaşasınlar diye Ekrem İmamoglu'nun kampanyasına bağışlıyoruz" açıklamasını yaptı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir