MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli başkanların İstanbul ajandası!
Politika
18 Haziran 2019 Salı 08:21

İzmirli başkanların İstanbul ajandası!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine sayılı günler kala İzmirli il başkanları Millet İttifakı’nın Adayı İmamoğlu ve Cumhur İttifakı’nın Adayı Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’a çıkarma yapacak.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Türkiye Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) kararıyla 23 Haziran tarihinde yeniden yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine kilitlendi.

Sandığa sayılı günler kala Millet İttifakı’nın Adayı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Ekrem İmamoğlu ve Cumhur İttifakı’nın Adayı AK Partili Binali Yıldırım’a İzmir kanadından destekler sürüyor. 

Bu kapsamda İstanbul'da yoğun mesai yapacak İzmirli il başkanlarının yol haritası da şekillendi. 

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, dün akşam itibariyle İstanbul’un yolunu tuttu. Sürekli, seçim gecesine kadar kentte hemşehri dernekleri, sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelecek. 23 Haziran gecesi seçimi İstanbul’da takip edecek olan Sürekli, o tarihe kadar da kentte saha çalışması yaparak Yıldırım’a oy isteyecek.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ise İmamoğlu’na destek için 19 Haziran’da İstanbul’a gidecek. Hafta boyunca kentte hemşehri dernekleri, sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek İmamoğlu’na oy isteyecek olan Yücel, seçim gecesi de İstanbul’da olacak.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ise bugün İstanbul’a gidiyor. 23 Haziran’a kadar kentte İmamoğlu’na destek için çalışacak olan Kırkpınar, sandık tarihine kadar Beşiktaş'ta saha çalışması yapacaı. Kırkpınar seçimi de İstanbul'da takip edecek.

Geçtiğimiz hafta İstanbul’a giderek Yıldırım için alan çalışması yapan ve halen İstanbul’da olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise dün gece geç saatlerde İzmir'e döndü. Şahin, seçimden 1 gün önce beraberinde 100 avukat ile tekrar İstanbul’a giderek 23 Haziran gecesi çalışma yapacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir