MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli o başkan makam aracını dayanışmaya tahsis etti!
Yerel Yönetimler
8 Nisan 2020 Çarşamba 17:54

İzmirli o başkan makam aracını dayanışmaya tahsis etti!

Kiraz Belediye Başkanı Özçınar, diyabet hastası olması ve 65 yaş üstü annesiyle birlikte yaşaması nedeniyle evden çalıştığını söyledi, ilçede gıda yardımlarının ihtiyaç sahiplerine daha hızlı şekilde ulaşması adına boşta olan makam aracını tahsis ettiğini duyurdu.

GERÇEKİZMİR - Koronavirüs salgınına karşı topyekün mücadele sürerken, belediye başkanları da ilçelerinde tedbirlerin ivedi şekilde hayata geçirilmesi için yoğun uğraş veriyor. 

Son olarak Kiraz Belediye Başkanı AK Partili Saliha Özçınar'dan önemli bir açıklama geldi.


Başkan Özçınar, yaşı 65'ten büyük olan diyabet hastası annesinin risk grubu olması nedeniyle evden çalıştığını ifade ederek, gıda yardımlarının ihtiyaç sahiplerine hızlı bir şekilde ulaştırılması için boşa çıkan makam aracını bu hizmete tahsis ettiğini duyurdu.

Özçınar sosyal medyadan makam aracıyla yapılan bir gıda yardımının videosunu paylaştı ve, “ Ben diyabet hastası olduğum için risk grubunda bulunuyorum ve 65 yaş üstü annem ile birlikte yaşıyorum.Bu sebeplerden ötürü işleri telekonferans yoluyla hallediyorum.Acil durumlar dışında evdeyim.Gıda yardımlarımızın vaktinde halkımıza ulaşması için makam aracını tahsis ettim” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir