MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli sanayicileri ağırlayan Kılıçdaroğlu İzmir adayını da açıkladı!
Politika
18 Ekim 2023 Çarşamba 21:33

İzmirli sanayicileri ağırlayan Kılıçdaroğlu İzmir adayını da açıkladı!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İzmir iş dünyasını ağırladığı 2 görüşmede İzmir adaylığı konusuna netlik kazandırdı. CHP Lideri'nin görüşmelerde CHP Genel Başkan Yardımcısı Akın'ın İzmir adaylığı iddiasını net bir dille yalanlarken, "Adayımız Tunç Soyer'dir" mesajı verdiği öğrenildi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'den iki iş insanı heyetinin ağırladığı buluşmalar sonunda gündeme damga vuran bir gelişme yaşandı. 

CHP'de Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun geride kalan günlerde İstanbul, Ankara ve Aydın'da mevcut belediye başkanlarının adaylığını açıklamasının ardından gözler İzmir'e çevrilmiş, göreve ikinci dönem için de talip olan Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yanı sıra kulislere CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ismi de düşmüştü. 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu bugün Ankara'da İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) ile Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri (BASİFED) heyetlerini ağırladığı buluşmalarda yapılan görüşmelerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın kim olacağı konusu da gündeme geldi. 

"ADAYIMIZ TUNÇ SOYER'DİR"
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun İzmirli iş dünyasının önde gelen isimleriyle yapılan iki görüşmede de Ahmet Akın'ın İzmir adaylığı iddiasını net bir dille yalanlayarak, CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı'nın Balıkesir'den belediye başkan adayı olacağını ayrıca İzmir adayının da Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olduğunu söylediği öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun "Adayımız Tunç Soyer'dir" mesajı verdiği bildirildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir