MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli siyasetçiye Ankara’da çifte görev: Hem belediye hem Genel Merkez!
Politika
23 Eylül 2017 Cumartesi 11:52

İzmirli siyasetçiye Ankara’da çifte görev: Hem belediye hem Genel Merkez!

CHP İzmir’in sevilen bürokrat siyasilerinden Ayten Gülsever hem Çankaya Belediyesi’nde siyasi danışmanlık yapacak hem de geçici görevlendirmeyle de Genel Merkez’de görev alacak.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de Küçük Menderes Havzası’nın en sevilen bürokrat ve siyasilerinden olan, geçmişte de partiden milletvekili aday adayı olmuş Ayten Gülsever, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in siyasi danışmanlığına getirildi.

Gülsever aynı zamanda geçici görevlendirmeyle Genel Merkez’de de görev alacak. Gülsever, bir çok konuda parti içi rapor hazırlayacak.

Tire Gençlik Kollarından siyasete başlayan Gülsever, eski Bakan ve Milletvekili Halil Çulhaoğlu’nun danışmanlığını yapmış, çeşitli bakanlıklarda da görev yapmıştı.

Geçmişte BOTAŞ İzmir Bölge Müdür vekilliği görevi de yürüten Gülsever, partinin son gerçekleştirdiği önseçimde sandıkta yarışmıştı. Gülsever, Ödemiş ve Tire'ye doğalgazın gelmesinde büyük rol oynamıştı.

CHP İzmir’de partinin son önseçiminde milletvekilli adayı olmayı başaran ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı olan Turgay Bozoğlu da geçmişte Çankaya Belediyesi’nde görev yapmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir