MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli vekilden İhsanoğlu çıkışı: Hakkımı helal etmiyorum!
Politika
21 Nisan 2018 Cumartesi 09:02

İzmirli vekilden İhsanoğlu çıkışı: Hakkımı helal etmiyorum!

2014’teki Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP ve MHP’nin ortak adayı olarak Erdoğan’ın karşısına çıkan İhsanoğlu’nun 24 Haziran’daki seçimde oyunu Erdoğan’a atacağını açıklamasına İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Çıray’dan flaş çıkış geldi. Çıray, “İhsanoğlu'na hakkımı helâl etmiyorum. Ayıp” ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - 2014’teki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu, CHP ve MHP’nin ortak adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı girdiği yarışı kaybeden İhsanoğlu daha sonra MHP’den gelen teklifi kabul ederek, “MHP İstanbul Milletvekili” olarak yoluna devam etmişti.

MHP’nin 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleme kararının ardından Ekmeleddin İhsanoğlu'nun oyunu kime vereceği merak konusu oldu.

İhsanoğlu, "partisinin adayı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy verip vermeyeceği" sorusuna şu yanıtı verdi:

“Cumhurbaşkanlığı seçimi bittikten sonra bu konularda konuşmama kararı almış idim. Partiye davet edildim. Partiye katıldım, partinin milletvekili olarak parti disiplinine uymaktayım. O bakımdan, burada parti hangi tercihi yapıyorsa, ona ben katılıyorum.”

İhsanoğlu’nun sözlerine sonrası İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İhsanoğlu ile ilgili sosyal medyadan flaş ifadeler kullandı.

Çıray şu tweeti attı:  “Ekmeleddin İhsanoğlu oyunu 2014’deki rakibi Erdoğan’a verecekmiş. Onun benim yanımda Sn Erdoğan için söylediklerini bugün anlatsam CB'nına hakaretten yargılanır. İhsanoğlu'na hakkımı helâl etmiyorum. Ayıp.” 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir