MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli vekilden cezaevi ziyareti sonrası mesaj: Mağlup olacaklar
Politika
17 Temmuz 2025 Perşembe 10:01

İzmirli vekilden cezaevi ziyareti sonrası mesaj: Mağlup olacaklar

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, Buca Kırıklar Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, eski büyükşehir belediye başkanı Tunç Soyer ve araştırmacı Mehmet Ali Çalışkan’ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Taşkın, "Üç arkadaşımız da kısa süre içinde serbest kalacak, onları içeride tutanlar ise utanacak ve mağlup olacaklar" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın Buca Kırıklar Cezaevinde tutuklu bulunan CHP İzmir il başkanı Şenol Aslanoğlu, önceki dönem büyükşehir belediye başkanı Tunç Soyer ve Mehmet Ali Çalışkan’ı ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında konuşan Taşkın “Üç arkadaşımızda dışarı çıkacak ama onları burada tutanlar utanacak ve tarihi bir mağlubiyet yaşayacaklar” dedi. Taşkın ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;

Buca ceza İnfaz kurumunda CHP İzmir İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu,  geçmiş dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve değerli araştırmalarıyla bilinen Mehmet Ali Çalışkan’ı ziyaret ettim. Üçü de çok enteresan bir şekilde hepinizden çok daha moralliydiler. Belli ki dışardakiler onlar kadar moralli olamıyor, zaten dışarısı içerisi diye de bir fark kalmadı artık.

İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu ile örgütle ilgili konuştuk siyasi süreci değerlendirdik. Örgüte ve sürece dair talimatlarını aldık. Hep beraber ne yapacağımıza dair konuştuk, zaten bugün örgüt ziyaretlerimiz, toplantılarımız olacak başkanımızın mesajlarını ziyaretlerde de ileteceğim.  

Önceki dönem büyükşehir belediye başkanımız Tunç beyle de çok değerli konuşmalar yaptık. Edebiyattan siyasete kadar güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Ziyaret öncesinde Tunç beyin ailesi de buradaydı ve onlarla da görüşme fırsatım oldu. Başkanlarımızın morali yerinde, yatarı olmayan saçma sapan bir suçtan dolayı içeride tutuluyorlar.  Dışarıdaki rutinleri bozmuyorlar. Mesela Tunç bey her gün 10.000 adım yürüyor. Her iki başkanımızda yakın zamanda dışarı çıkacak ve siyasi mücadelelerine devam edecekler.  

ONLARI İÇERİDE TUTANLAR UTANACAKLAR

Taşkın, Team araştırmadan tanıdığı Mehmet Ali Çalışkan’ı da ziyaret ettiğini ülkeye dair analizler yaptıklarını ve hangi stratejiyle ile yol alacaklarını konuştuklarını da ifade ederek    “Üçü de birbirinden değerli arkadaşımız ve yoldaşımız. Onlarla yan yana gelmek beni daha da zenginleştirdi. Şenol başkanımız, Tunç başkanımız ve sevgili Çalışlar cezaevinden çıkacak ve kaldıkları yerden mücadeleye devam edecekler. Onları içeride tutanlar utanacaklar ve tarihi bir mağlubiyet yaşayacaklar. Biz de o güne kadar cezaevindeki hiçbir arkadaşımız yalnız bırakmayacağız” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir