MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirliler dikkat: O yollar koşu nedeniyle kapanacak!
Güncel
17 Mayıs 2024 Cuma 17:59

İzmirliler dikkat: O yollar koşu nedeniyle kapanacak!

Bu yıl 11'inci kez düzenlenecek 19 Mayıs Yol Koşusu 18 Mayıs Cumartesi günü saat 08.00'de başlayacak. Koşu için saat 05.00'da Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyet Bulvarı ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Göztepe kavşağı arası deniz tarafı taşıt trafiğine kapatılacak.

GERÇEKİZMİR - Bu yıl 11'inci kez düzenlenecek 19 Mayıs Yol Koşusu 18 Mayıs Cumartesi günü saat 08.00'de başlayacak. 'Yolumuz Cumhuriyetse Yorulmak Bilmeyiz' sloganıyla yapılacak koşunun başlangıç ve bitiş noktası Cumhuriyet Meydanı olarak belirlendi. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde 5 kilometre koşulduktan sonra Sadıkbey Tramvay durağından geri dönülecek. Toplam 10 kilometre koşulacak. Gençleri spora teşvik etmek için yapılan 19 Mayıs Yol Koşusu'nun Türkiye'de 16-34 yaş kategorisinde para ödülü verilen tek yol yarışı olma unvanına sahip olduğu belirtildi. Etkinlik kapsamında resmi yarışın ardından 35 yaş üzerindeki vatandaşlar için 19 Mayıs Halk Koşusu da yapılacak.

İzmir Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama göre 18 Mayıs Cumartesi günü saat 08.00'de başlayacak koşu için sabah saat 05.00'da Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyet Bulvarı ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Göztepe kavşağı arası deniz tarafı taşıt trafiğine kapatılacak.

İZMİR EMNİYETİ’NDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE;

18.05.2024 Cumartesi Günü 11.'si Düzenlenecek Olan 19 Mayıs İzmir Yol Koşusu Hakkında Önemli Bilgilendirme!

İzmir Yol Koşusu 10K

Başlangıç Noktası: Cumhuriyet Meydanı

Dönüş Noktası: Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Sadıkbey Tramvay Durağı

Bitiş Noktası: Cumhuriyet Meydanı

18.05.2024 günü sabah saat 05.00'da Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyet Bulvarı ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Göztepe kavşağı arası deniz tarafı taşıt trafiğine kapatılacaktır. Ulaşım kara tarafından çift yönlü olarak sağlanacaktır.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir