MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirlilere duyuru: 1 Mart'tan itibaren başlıyor!
Yerel Yönetimler
25 Şubat 2023 Cumartesi 14:57

İzmirlilere duyuru: 1 Mart'tan itibaren başlıyor!

Başkan Soyer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Büyükşehir’in 1 Mart’tan itibaren tüm İzmir’de deprem güvenli karnesi çalışmalarına başlayacağını açıkladı.

GERÇEKZİZMİR - Türkiye Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin yararlarını sarmaya devam ederken İzmir Büyükşehir Belediyesi de kentte yaşanması olası bir depremde hasarı en aza indirgemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir geçtiğimiz günlerde düzenlenen üç yıldır yürüttüğü depreme hazırlık ve dirençlilik çalışmaları hakkında bir toplantı gerçekleştir Belediye Başkanı Tunç Soyer burada İzmir’in tüm ilçelerinden vatandaşların binalarının deprem karnesini öğrenmek için belediyeye başvurabileceklerini açıkladı.

1 MART’TAN İTİBAREN BAŞLIYOR!

Depreme dirençli bir kent yolunda atılan adım için ise ilk adım 1 Mart’ta atılıyor.

Başkan Soyer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 1 Mart’tan itibaren tüm İzmir’de deprem güvenli karnesi çalışmalarının başlayacağını açıkladı.

Soyer’in açıklamaları şöyle: Türkiye’nin en kapsamlı deprem risk azaltma çalışmasıyla Bayraklı’da 33 bin binanın kimlik belgelerini oluşturduk. Bornova’da 62 bin inceleme sürüyor.

1 Mart’tan itibaren İzmir’in tümünde talepleri ücretsiz yerine getirip, binaların deprem güvenlik karnelerini çıkartacağız.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Aysel Balcı
 27 Şubat 2023 Pazartesi 22:46
Dikili içinde deprem güvenlik karnesi çıkarılsın lütfen
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir