MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Jahovic Avrupa'nın yıldızlarını da solladı!
Spor
25 Ekim 2017 Çarşamba 14:50

Jahovic Avrupa'nın yıldızlarını da solladı!

Göztepe'nin Makedon forvet oyuncusu Adis Jahovic, Avrupa'nın 5 büyük liginde, takımlarının attığı gollerin çoğunda imzası bulunan futbolcular arasında başı çekti.

İZMİR - Göztepe'nin Süper Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan Jahovic, 2017-18 sezonuna da iyi bir giriş yaptı. Makedonya Milli Takımı formasını 15 kez giyen Jahovic, ligin ilk 9 haftasında fileleri 11 kez havalandırdı. Son 7 maçtır gol atan 30 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'deki gol krallığı yarışında ilk sırada yer aldı. Göztepe'nin 20 golünün 11'ini atan Jahovic'in, gollerinin, takımının toplam üretimine oranı yüzde 55 oldu.

Göztepe'de Kasımpaşa maçı hazırlıkları

Süper Lig'de 27 Ekim Cuma günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Göztepe, müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

Adnan Süvari Tesisleri'nde teknik direktör Tamer Tuna yönetimindeki antrenmanın ilk bölümünde pas çalışması yapan sarı-kırmızılı futbolcular, idmanı taktik organizasyonlar ile tamamladı.

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan oyunculardan Hakan Çinemre idmana katılmadı, Emre Can Coşkun ise bazı bölümlerde takımla çalıştı. Mathieu Peybernes de hazırlıklarına takımdan ayrı devam etti.

Kasımpaşa maçı için son çalışmasını yarın kendi tesislerinde gerçekleştirecek Göztepe, daha sonra İstanbul'a hareket edecek. (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir