MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kadınların yeni kazanç kapısı: Elemeği sitesi!
Ekonomi
26 Mart 2018 Pazartesi 14:41

Kadınların yeni kazanç kapısı: Elemeği sitesi!

Elemegibunlar.com internet sitesi kadınlara el emeği ürünlerini satışa çıkararak ek gelir elde etme fırsatı sunuyor. Bu anlamda bugüne kadar hayata geçen sosyal sorumluluk projelerine benzetilebilen sistem oldukça başarılı bir şekilde çalışıyor.

Sosyal sorumluluk projeleri ülkemizin kalkınmasına ve kadınların kendi ayakları üzerinde durmasına katkılar sağlıyor.

Elemegibunlar.com internet sitesi kadınlara el emeği ürünlerini satışa çıkararak ek gelir elde etme fırsatı sunuyor.

Bu anlamda bugüne kadar hayata geçen sosyal sorumluluk projelerine benzetilebilen sistem oldukça başarılı bir şekilde çalışıyor. 

Sitenin tüm güvenlik sertifikalarına sahip olduğunu ve anlaşmalı bankalar tarafından onaylanan bir ödeme sistemine sahip olduğunu hatırlatmakta fayda var. Bu durum elemegibunlar.com adresini güvenli bir internet sitesi olarak ifade etmemizi kolaylaştırıyor. Sitenin nasıl çalıştığı hakkında kısaca bilgiler aktaralım. Elemegibunlar.com internet sitesi el emeği ünlerinizi satışa çıkaracağınız fırsatlar sunuyor. Bunu yapmak için siteye ücretsiz bir şekilde üye olmanız gerekiyor. Ücretsiz üyeliğin ardından yine ücretsiz bir şekilde ürünlerinizin satış ilanlarını oluşturabiliyorsunuz. Kısaca site üzerinde gerçekleştireceğiniz ilan verme yada üye olma gibi işlemler için herhangi bir ücret talep edilmiyor. Satıcılardan talep edilen ücret ise satış yaptıkları fiyat üzerinden %10 komisyon kesintisi yapılarak gerçekleştiriliyor. Yani ürün satmadığınızda herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor. 

Güvenli ödeme sistemine sahip olan elemegibunlar.com internet sitesi günümüzde yükselen bir değer olarak ifade ediliyor. Sitenin bu denli başarılı bir prestije sahip olmasında hiç şüphesiz bayanların katkısı oldukça fazla. Özellikle ev hanımları el emeği ürünlerini buradan satışa çıkararak kazandıkları paralarla çocuklarının eğitimlerine ciddi katkılar sağlayabiliyor. Sizlerde evde yaptığınız el emeği, göz nuru ürünlerinizi elemegibunlar.com üzerinden satışa çıkararak ek gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir