MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar'da dernek başkanından 'destek' tepkisi: Yalan haber, hiç hoş olmadı
Politika
3 Kasım 2018 Cumartesi 11:38

Karabağlar'da dernek başkanından 'destek' tepkisi: Yalan haber, hiç hoş olmadı

Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Güldoğan ve yönetim kurulunun Karabağlar Belediye Başkanı Selvitopu’na ziyareti sonrası belediye tarafından servis edilen haber tartışma yarattı. Derneğin Selvitopu’na desteğini açıkladığına yönelik habere tepki gösteren Başkan Güldoğan, “Gerçekleşen nezaket ziyaretini bir destek açıklaması gibi lanse etmek hiç hoş olmadı. İlla destek açıklaması olacaksa geçmişte derneğimizde yönetim kurulunda görev almış üyelerimize destek açıklaması yaparız” dedi.

GERÇEKİZMİR - Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Veysel Güldoğan ve yönetim kurulu üyelerinin Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na ziyareti sonrası servis edilen haber tartışma yarattı.

Belediye tarafından basına servis edilen haberde dernek başkanı Güldoğan ve üyelerin, yerel seçim süreci ile Karabağlar'da gerçekleştirilen çalışmaların yanı sıra projeler hakkında Selvitopu'ndan bilgi aldıkları belirtilirken, geçtiğimiz günlerde Karabağlar Belediye Başkan adaylığına yeniden adaylığını açıklayan Selvitopu'na dernek yönetiminin desteğini açıkladığı ifadesi yer aldı.

Anadolu Birliği Derneği Başkanı Veysel Güldoğan, derneğin Selvitopu’na destek verdiği idiasını yalandı. Güldoğan, belediyeye servis edilen haber nedeniyle tepki gösterdi.

ANADOLU BİRLİĞİ'NDEN SELVİTOPUNA DESTEK ZİYARETİ-HABER İÇİN TIKLAYINIZ

GÜLDOĞAN: DESTEK ZİYARETİ DEĞİL NEZAKET ZİYARETİ

Gerçekizmir’e konuşan Güldoğan şunları söyledi:

Biz aylar önce Karabağlar Belediyesi’nden randevu istedik. Bize randevuyu aylar sonra verdiler ve biz de gittik. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile bir araya geldik. Bu bir nezaket ziyaretiydi. Geride kalan 4,5 yıllık dönemdeki projeleri konuştuk. Karabağlar’da yaşayan Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan gelmiş vatandaşlarımız için neler yapabiliriz bunu konuştuk. Servis edilen haber yalan haber.  Biz Muhittin Selvitopu'na destek ziyareti yapmadık. Selvitopu'na destek açıklaması da yapmadık.

Karabağlar Belediyesi’nden ziyaret sonrası bizi aradılar. Durumu izah ettik. Bizim bir desteğimiz olmadığını nezaket ziyareti yaptığımızı söyledim. Ziyaretin içeriğini anlattık. Gerçekleşen nezaket ziyaretini bir destek açıklaması gibi lanse etmek derneğin ismini kullanmak hiç hoş olmadı.

Biz STK’yız...Bizim kendi üyelerimiz var. İlla destek açıklaması olacaksa kendi üyelerimizden birine destek açıklaması yaparız. Anadolu Birliği içinde aday adayı olanlar var. Öncelikli desteğimiz parti gözetmeksizin geçmişte yönetim kurulunda görev alan üyelerimiz arasında olacaktır. Üyemiz olmayan birine bir destek açıklaması yapmamız mümkün değil.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İsmet
 3 Kasım 2018 Cumartesi 13:13
Bu söylemin Anadolu Birliği tüm üyelerinin ortak döşüncesi olduğunu sanmıyorum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir