MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karaburun ve Çeşme'de değişim olacak mı? CHP Sözcüsü Yücel yanıtladı!
Politika
2 Şubat 2024 Cuma 21:58

Karaburun ve Çeşme'de değişim olacak mı? CHP Sözcüsü Yücel yanıtladı!

CHP Sözcüsü Yücel partisinin MYK gündem ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Yücel Çiğli’deki aday değişimi ile ilgili soruları yanıtlarken, İzmir’in başka ilçelerinde değişim olup olmayacağı ile ilgili soruları da yanıtladı.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Sözcüsü Deniz Yücel Merkez Yönetim Kurulu(MYK) gündemi ile ilgili basın toplantısı gerçekleştirdi.

"MYK'NIN PM'YE ÖNERİSİ OLDU"

Yücel Çiğli adayı Uygar Yıldırım’ın değişmesi ile ilgili soruya, “Geçen hafta yaptığımız PM’de Çiğli adayımız ile ilgili yeniden değerlendirilmek üzere bir karar alınmıştı. Çiğli adayının değiştirilmesi konusunda MYK’nın PM’ye bir önerisi oldu. PM’de henüz bir karar verilmedi ve toplantı devam ediyor” yanıtını verdi.

"TEPKİLERİ DİKKATE ALDIK"

Çiğli adayının değişimi ile ilgili neden böyle bir talep olduğu sorusunu yanıtlayan Yücel, “Çiğli adayı adaylaşırken geçtiğimiz hafta yeniden değerlendirilmek üzere bir karar alınmıştı dolayısıyla adaylığı ile ilgili bir kesinlik yoktu. Biz adaylarımızı belirlerken o ilçede yaşayan hemşerilerimizin ve parti örgütümüzün geniş bir kabulünün olması, kentte bu konuda uzlaşı olması gibi kriterleri dikkate alıyoruz. Adaylaşan arkadaşımız ilgili bir takım dikkate almamız gereken tepkiler geldi ve bunları dikkate aldık. Bu doğrultuda yeniden değerlendirdik ve Parti Meclisi’miz yeni bir karar aldı” dedi.

"YILDIRIM'IN TEHDİT ALIYORUM" İDDİASINA YANIT

Çiğli Adayı Yıldırım’ın sosyal medya üzerinden yaptığı, “tehdit mesajları alıyorum, politik suç işleniyor’ açıklamalarını değerlendiren Yücel, “Sosyal medyadan nasıl bir açıklama yaptı bilmiyorum ve bize ulaşan bir bilgi yok. Biz kendisine geri çekilmesi gibi bir şeyden bahsetmedik. PM karar alır ve adaylaştırır. Bu süreç içerisinde PM yeni bir karar alabilir. Adayla ilgili her zaman bir değişiklik yapılabilir” dedi.

BAŞKA DEĞİŞİM YOK MESAJI!

“Karaburun ve Çeşme’de benzer bir geri çekme öngörüldü mü?” sorusunu yanıtlayan Yücel, “Başka seçim çevrelerinde bir değişiklik yapılması gibi bir düşünce, niyet ve ya da bir hazırlığımız yok” dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir