MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karamollaoğlu İzmir'den seslendi: Onları 14 Mayıs'ta siz değiştireceksiniz!
Politika
30 Nisan 2023 Pazar 16:42

Karamollaoğlu İzmir'den seslendi: Onları 14 Mayıs'ta siz değiştireceksiniz!

Alanda yüz binleri bir araya getiren mitingde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da bir konuşma yaptı. Karamollaoğlu, "Biz de size hem vaat ediyoruz hem de nasıl çözeceğimizi anlatmaya çalışıyoruz. Beklentimiz 14 Mayıs’ta Türkiye’de zihniyet değişikliğine, yönetim anlayışının değişikliğine ihtiyacımız var. Bu arkadaşlarımız artık hantallaştılar. Kendilerini değiştiremiyorlar. Bu yüzden onları 14 Mayıs’ta siz onları değiştireceksiniz" dedi.

GERÇEKİZMİR - Millet İttifakı İzmir seçmeninin karşısına Gündoğdu Meydanı'nda büyük bir mitingle çıktı. 

Alanda yüz binleri bir araya getiren mitingde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da bir konuşma yaptı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ardından kürsüye çıkan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bu birlikteliğimizin hayra vesile olmasını diliyorum. Önemli bir dönemden geçiyoruz. Seçimlere giriyoruz ancak bu seçim, bugüne kadar yapılmış seçimlerden çok farklı bir seçim olacak. 20 yıldır iktidarda kalan son 2 dönemdir tek başına Türkiye’yi yönetenler artık patinaj yapmaya başladılar. Hatta geri gidiyorlar. Problemleri çözemiyorlar. Şimdi taktik değiştirdiler, yeni buluşu milletimize ‘Bak biz ne kadar becerikliyiz’ diye anlatmaya çalışıyoruz. Boşuna çaba sarf ediyorlar" dedi. 

Karamollaoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Milletin derdi belli. Adalet, bizim en çok ihtiyaç duyduğumuz husus. Adalet olmadan devlet olmaz ama yeter mi? Yetmez. İnsanlar geçinebilecekleri kadar gelire mutlaka kavuşmalı. Bu sadece yandaşlara bazı pozisyonları hibe ederek sağlanamaz. 85 milyonluk ülkemizde 85 milyonun da hangi kanaatte, düşüncede ve inanışta olursa olsun rahat geçinebilecek gelire ihtiyacı var. Bunu sağlayamazsanız ülkede huzur olmaz. 100 yıl önce İstiklal Harbimiz başarıyla tamamlandı. İşgalciler denize döküldü ve İzmir bağımsızlığın sembolü oldu adeta. Bundan dolayı sizleri bugün o günkü ecdadımızın torunları olarak tebrik ediyorum. Ülkemizi bir baştan bir başa sanayi tesisleriyle, yüksek teknoloji ile her konuda biz varız diyen bir anlayışla yönetmeliyiz. İşsiz tek insanımız kalmayacak. Her çalışan rahatlıkla geçinebileceği kadar gelir elde edecek. Biz teknoloji üreteceğiz. TOGG arabasıydı, elbette insansız hava araçlarıydı, yok tankımızdı bunların hepsini şimdi sergiliyorlar. Televizyonlarda da gösteriyorlar. Ama bizim insanımızın yani sizin ihtiyaçlarınıza bir türlü nasıl çare olacaklarını söyleyemiyorlar. Bilmiyorlar çünkü nasıl çözüleceğini! Biz de size hem vaat ediyoruz hem de nasıl çözeceğimizi anlatmaya çalışıyoruz. Beklentimiz 14 Mayıs’ta Türkiye’de zihniyet değişikliğine, yönetim anlayışının değişikliğine ihtiyacımız var. Bu arkadaşlarımız artık hantallaştılar. Kendilerini değiştiremiyorlar. Bu yüzden onları 14 Mayıs’ta siz onları değiştireceksiniz. İktidara bugünkü Millet İttifakı gelecek. Kemal Bey inşallah 13.Cumhurbaşkanımız olacak. Kurulacak hükümet bu milletin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak... 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir