MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka Çarşısı'nda korkutan görüntü!
Sağlık
28 Kasım 2020 Cumartesi 16:09

Karşıyaka Çarşısı'nda korkutan görüntü!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında artış kaydedilen İzmir'in işlek noktalarında kalabalıklar dikkati çekti. "Karşıyaka Çarşı" olarak da bilinen Kemalpaşa Caddesi'nde bugün de yoğunlukta azalma olmadı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında artış kaydedilen İzmir'in işlek noktalarında kalabalıklar dikkati çekti. 

İzmirlilerin büyük çoğunluğunun maske kuralına uyduğu görüldü. Kentin bazı noktalarında, sosyal mesafe kuralı yoğunluk nedeniyle zaman zaman ihlal edildi. 

Kıbrıs Şehitler Caddesi'nde öğle saatlerinden itibaren yoğunluk oluştu.

Tarihi Kemaraltı Çarşısı ve parklarda da kalabalık gözlendi. Bazı İzmirliler sıcak havayı fırsat bilerek sahilde balık tutmayı ve yürüyüşü tercih etti. 

"Karşıyaka Çarşı" olarak da bilinen Kemalpaşa Caddesi'nde bugün de yoğunlukta azalma olmadı. Burada kalabalığın görüntüsünü çeken gazetecilere, yapılan haberler nedeniyle dükkanların kapatılacağını öne süren bir grup tepki gösterdi. (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Karşıyakalı
 28 Kasım 2020 Cumartesi 16:51
Çarşıdaki yoğunluğun ana sebebi iskele ile izban arasındaki insan trafiği. Daha önce kapatılmıştı ama o insan trafiği ara sokaklarda daha sıkışık ve mesafesiz bir şekilde devam etti. Bu trafiği engellemek için ancak işine gitmeyeceksin demek gerekiyor insanlara. Bu da mümkün olmadığına göre çarşıyı kapatmayı kesinlikle düşünmemek lazım.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir