MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka Çarşısı sanata doydu
Yerel Yönetimler
29 Eylül 2018 Cumartesi 09:36

Karşıyaka Çarşısı sanata doydu

Karşıyaka'da düzenlenen 'Sokakta Sanat' etkinliğinde, 200 metre uzunluğundaki Karşıyaka Çarşısı'nda sokak sanatları performansları sergilendi. Vatandaşlar, çarşı boyunca sergilenen dans, müzik, canlı heykel, pandomim ve sokak tiyatrosu performanslarına büyük ilgi gösterdi.

Karşıyaka Belediyesi'nin düzenlediği, 'Sokakta Sanat' etkinliğinde, Karşıyaka Spor Kulübü'nün taraftar grubuna da ismini veren ünlü Karşıyaka Çarşısı'nda, çeşitli sokak sanatlarından performanslar sergilendi. Vatandaşlar, özellikle Karşıyaka İZBAN Durağı önünde, 'Efe' konseptiyle sergilenen canlı heykel performansına ve PTT önündeki pandomim gösterisine büyük ilgi gösterdi.

Çarşıdan geçen birçok kişi, canlı heykellerle selfie çektirip, önlerindeki yardım kutularına attıkları paralarla maddi destekte bulundu. Yaklaşık 200 metre uzunluğundaki çarşı boyunca, saat 17.30'da başlayıp 20.00'da sona eren etkinliklerde, sokak tiyarosu, dans, ritim ve halk oyunları gibi birçok sokak sanatından performanslar sergilendi. Çocuklar, göz alıcı renklere boyanan canlı heykelleri merakla izlerken, pandomim gösterisinin mizahi kompozisyonunda da kahkahalara boğuldu.

“SANATI SOKAĞA TAŞIYORUZ” 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Kültür ve sanat alanında temel hedefimiz, daha fazla insanımızın nitelikli organizasyonların içerisinde yer alabilmesini sağlamaktır. Sanatı salonların dışına çıkarıp, her kesimden yurttaşımızla buluşturabilmektir. Bu anlayışla Karşıyaka Çarşısı’nda gerçekleştirdiğimiz organizasyonun gördüğü ilgiden büyük mutluluk duyduk. Bu tür etkinliklerimizin devamı gelecek” dedi

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir