MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka Teknik Direktörü Atilla Güneş istifa etti
Spor
21 Ekim 2017 Cumartesi 18:12

Karşıyaka Teknik Direktörü Atilla Güneş istifa etti

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta evinde Zonguldak Kömürspor'la 0-0 berabere kalan Karşıyaka'da Teknik Direktör Atilla Güneş, müsabakanın ardından istifa etti.
İZMİR - Yeşil-kırmızılı kulüpte geçen sezondan bu yana teknik direktörlük görevini üstlenen teknik adamın yarın istifasıyla ilgili açıklama yapacağı öğrenildi. Karşıyaka, bu sezon Teknik Direktör Güneş yönetiminde 9 maçta 1 galibiyet 4 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Grupta 7 haftadır kazanamayan, FIFA ve Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu'nun verdiği cezalar nedeniyle 6 puanı silinen Karşıyaka, 1 puanla 17'nci sırada yer alıyor. (DHA)
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Birol Doyranlı
 21 Ekim 2017 Cumartesi 22:05
Karşıyaka İlçe olarak futbol takımına sahip çıkmalıdır. Futbol takımımız amatör kümeye doğru hızla gidiyor. Bu durumu önlemek için tüm Karşıyakalıların elini taşın altına koyup kulübe yardım etmelidir. KAF KAF İÇİN SON PARAM FEDA OLSUN adı altında yardım kampanyası başlatılmalı, her Karşıyakalı gücü oranında bu kampanyaya katılmalıdır. Hazır kurulmuş ve oturmuş bir takıma sahip çıkmak kolay. Önemli olan zor günde futbol takımımıza sahip çıkmaktır... MAZİMİZLE DEĞİL, BUGÜN VE YARINIMIZLA ÖVÜNMEK İSTİYORUZ...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir