MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka beyaz sayfa açacak
Spor
30 Mart 2023 Perşembe 13:11

Karşıyaka beyaz sayfa açacak

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta son dönemdeki kötü gidişle şampiyonluk yarışında umut tüketirken Play-Off hattından da çıkan Karşıyaka, 11 maçlık ayrılığın ardından halefi Selahaddin Dinçel'in yerine tekrar dümene geçen teknik direktör Erman Güraçar yönetiminde yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta son dönemdeki kötü gidişle şampiyonluk yarışında umut tüketirken Play-Off hattından da çıkan Karşıyaka, 11 maçlık ayrılığın ardından halefi Selahaddin Dinçel'in yerine tekrar dümene geçen teknik direktör Erman Güraçar yönetiminde yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Ligde 3 haftadır kazanamayan yeşil-kırmızılı ekip, pazar günü 1954 Kelkit Belediyespor deplasmanında dış sahadaki 7 maçlık 3 puan özlemine de son vermeye çalışacak.

Dış sahada son olarak Erman Güraçar döneminde 6 Kasım'da Yomraspor'u 1-0 yenen Kaf-Kaf, yine Güraçar'la kötü seriyi bitirip tekrar çıkış yakalamayı hedefliyor. Dinçel döneminde 5 deplasman maçında hiç galip gelemezken son 3 dış saha sınavındaki üst üste mağlubiyetlerle ağır yara alan Karşıyaka, Gümüşhane'de mutlaka kazanmayı planlıyor. Ara transferde üst liglerden yapılan 7 takviyeyle ayrıldığı döneme göre çok daha alternatifli bir kadrosu olan Erman Güraçar, önlerindeki 9 final maçında maksimum puanı alacaklarını söyledi. (DHA)

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir