MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da 4 mevsim spor!
Spor
5 Ekim 2024 Cumartesi 11:01

Karşıyaka'da 4 mevsim spor!

Karşıyaka Belediyesi’nin yaz aylarında açık havada düzenlediği sabah aktiviteleri, kış döneminin yaklaşması nedeniyle spor salonlarında devam ediyor. Hafta içi her sabah üç farklı tesiste düzenlenen ücretsiz aktiviteler, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Başkan Yıldız Ünsal, “Güne zinde ve keyifli şekilde başlamak isteyen herkesi sabah sporu buluşmalarımıza bekliyoruz” dedi. 

Aktif ve sağlıklı bir yaşam için yıl boyunca kentlileri ücretsiz etkinliklerle buluşturmaya devam eden Karşıyaka Belediyesi, yaz döneminin sona ermesiyle birlikte sabah aktivitelerini spor salonlarına taşıdı. Belediye Spor İşleri Müdürlüğü’nün alanında uzman antrenörleri eşliğinde düzenlenen aktivitelere Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Kompleksi, 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu ve Muharrem Candaş Spor Salonu ev sahipliği yapıyor. Hafta içi her gün saat 09.00’da başlayan aktiviteler kapsamında sabah sporu, yoga, pilates, hiit cardio ve tüm vücut antrenmanı gerçekleştiriliyor. ‘Matını Al Gel’ sloganıyla düzenlenen aktivitelere tüm vatandaşlar ücretsiz olarak katılım sağlayabiliyor.

“HERKESİ BEKLİYORUZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Sağlıklı bir toplum ancak sağlıklı bireyler ile mümkün. Bu anlayışla, vatandaşlarımızın aktif ve sağlıklı bir yaşam sürmesine katkıda bulunmak için sportif etkinliklerimizi yılın her döneminde sürdürüyoruz. Sabah aktivitelerimizle her yaştan vatandaşlarımıza güne zinde bir başlangıç yapma fırsatı sunuyor, aynı zamanda keyifli sosyalleşme ortamları yaratıyoruz. Kış aylarının gelmesi ile birlikte spor salonlarımızda devam eden aktivitelerimize herkesi bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir