MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da Ateş Özerk ameliyat oldu
Spor
5 Haziran 2025 Perşembe 16:12

Karşıyaka'da Ateş Özerk ameliyat oldu

Basketbol Süper Ligi'nin köklü ekibi Karşıyaka'da 1983-1989 seneleri arasında basketbol şube başkanı olarak görev yapan Ateş Özerk ameliyat oldu.

Basketbol Süper Ligi'nin köklü ekibi Karşıyaka'da uzun yıllar yönetici ve kulübün ligdeki ilk şampiyonluğunu yaşadığı dönemde 1983-1989 seneleri arasında basketbol şube başkanı olarak görev yapan Ateş Özerk ameliyat oldu.

Ayağındaki rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan bir parmağı ampute edilen kulübün efsane basketbol yöneticisini Karşıyakalılar yalnız bırakmadı.

Geçen yıl kalp krizi geçirdikten sonra uzun süre tedavi gören Özerk'in ameliyatı için Karşıyakalı eski yöneticiler destek oldu. Tedavisi süren duayen yöneticinin özel bir bakım merkezinde kalacağı öğrenildi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir