MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da Doğukan'a terapi
Spor
25 Ekim 2018 Perşembe 14:32

Karşıyaka'da Doğukan'a terapi

Karşıyaka'da; teknik heyet bu sezon beklenen performansın altında kalan Doğukan İnci ile özel olarak ilgileniyor.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta son 2 maçta 4 puan alarak çıkışa geçen Karşıyaka'da; teknik heyet bu sezon beklenen performansın altında kalan Doğukan İnci ile özel olarak ilgileniyor.

Yeşil-kırmızılılarda geçen sezon ikinci yarıda profesyonel olduktan dikkat çekerek performansıyla U19 Milli Takım'a seçilen genç futbolcu, Süper Lig kulüpleri tarafından takibe alındı. Bu sezon 9 maçın 8'ine ilk 11'de başlayan Doğukan, Alibeyköyspor maçının son anlarında serbest vuruştan ağları sarsıp takımına 1 puan kazandırdı. 

Son haftalarda performansı düşen futbolcu, iç sahada 1-0 kazanılan Osmaniyespor mücadelesinde yokları oynadı. Doğukan, 59. dakikada oyundan alınırken yerine giren Harun, 3 dakika sonra İzmir ekibi galibiyet golünü attı. Teknik Direktör Mesut Toros, genç yaşına rağmen hücum hattının önemli isimlerinden olan futbolcunun performansını bire bir görüşmelerle artırmaya çalışıyor. Karşıyaka'da 4 maçlık cezası biten Mustafa Aşan da cumartesi günü Ofspor'la oynanacak deplasmanda ilk 11'e dönecek. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir