MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da alkışlar altyapıya
Spor
26 Nisan 2022 Salı 11:31

Karşıyaka'da alkışlar altyapıya

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta bu sezon yaptığı 20 transfere rağmen şampiyonluk ve Play-Off hedefinin çok uzağında kalan Karşıyaka, altyapıda ise U19 takımıyla üst üste 2 kez Türkiye finali oynadı.

Altyapıda 4 yıl önce başlattığı atılımla U19 Bölgesel Gelişim Ligi'nde 2018-2019 sezonunda Türkiye şampiyonluğu için final oynamayı başaran Kaf-Kaf, koronavirüs pandemisi nedeniyle 2019-2020'de grubunda liderken ara verilip 2 yıl durdurulan lige rüzgar gibi döndü.

U19 Bölgesel Gelişim Ligi 4'üncü Grup'ta 2 yıl aradan sonra bu yıl yeniden başlayan sezonu lider tamamlayıp Nevşehir'deki Play-Off'ta son 16 turunda 52 Orduspor FK'yı 6-0, çeyrek finalde de Amed Sportif'i 3-0'la geçip adını yarı finale yazdıran Karşıyaka, Antalya'daki finallerde şampiyonluğu penaltılarla kaptırdı. Yarı finalde Yomraspor'u 5-1 yendikten sonra dün finalde Bodrumspor'un rakibi olan İzmir temsilcisi, normal süresi 2-2 biten maçta şampiyonluğu seri penaltılarla kaybederek ikinci oldu. Kaf-Kaf'ın gençleri A takımın beklentinin gerisinde kaldığı sezonda büyük alkışı haketti. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir