MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da eski başkan o devir yetkisi kararı için ne dedi?
Yerel Yönetimler
3 Mayıs 2019 Cuma 13:28

Karşıyaka'da eski başkan o devir yetkisi kararı için ne dedi?

Karşıyaka Belediyesi Eski Başkanı Cevat Durak, başkanlık döneminde ilçeye kazandırdığı ve "En büyük projem" dediği Karşıyaka Sosyal Yaşam Kompleksi’nin, Büyükşehir Belediyesi’ne satış-bedelli devri için Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’a mecliste yetki verilmesiyle ilgili sosyal medyadan açıklamada bulundu. Durak, “Karşıyakamıza katkı koymak amacıyla Tunç Soyer Başkanımız ve Cemil Tugay Başkanımız işbirliği ile Karşıyakamıza hayırlı olabilecek bir devir yapıyorlar” dedi.

GERÇEKİZMİR - Karşıyaka Belediyesi Eski Başkanı Cevat Durak’ın “En büyük projem” dediği ve 2 Blok’tan oluşan, bir süredir atıl duran Karşıyaka Sosyal Yaşam Kompleksi’nin Büyükşehir Belediyesi’ne satış-bedelli devri için Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’a meclis toplantısında AK Parti’nin ret oyu sonrası oy çokluğuyla yetki verildi.

Eski Başkan Durak, tesisin Büyükşehir’e bedelli devrine yönelik atılan adımla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

DURAK: HAYIRLI OLSUN
Durak şu ifadeleri kullandı:
Görev süremizce Yüzlerce fiziki ve sosyal projeler yapmıştık, bunlardan benim için önemi çok büyük olan Ülkemizde hatta Avrupa'da bile sayılı tesislerden bir tanesi olarak düşündüğümüz hayal ettiğimiz projelendirdiğimiz ve yüzde 85-90 inşaat seviyesinde görevi devrederken bıraktığımız Karşıyaka Sosyal Yaşam Kompleksi Projemizle ilgili gelişmeler gündemde... Tesisin yapılma sebebi kar amacı düşünmeden Yaşlımıza Engellimize İhtiyaç Sahiplerine hizmet etmekti.Her zaman bir adım önde olan Karşıyaka Halkını yine farklı bir hizmetle Avrupa Kentlerinden bile önce tanıştırmaktı. Sonrasında Yönetim değişikliği sebebiyle tasarruflar değişti. Geçmişte yapılanları veya yapılmayanları tartışmayı zaman kaybı olarak görüyorum.Ülkemizin ve Belediyemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlar ortada. Şu anda projenin tam olarak hayata geçirilebilmesi için Büyükşehirimize ücretsiz devri bile söz konusu olabilecekken Karşıyakamıza katkı koymak amacıyla Tunç Soyer Başkanımız ve Cemil Tugay Başkanımız işbirliği ile Karşıyakamıza hayırlı olabilecek bir devir yapıyorlar. Ben Projenin Amacına uygun şekilde Büyükşehirimizin Gücüyle Yeniden Yaşam bulacağına inanıyorum. Hayırlı olsun Kentimize. Başkanlarımıza Meclis Üyelerimize başarılar diliyorum.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir